Snap

Super zachte Zeeman sokjes

In deze periode van zwangerschap , kijk ik mijn ogen uit naar alles wat met baby's en peuters te maken heeft. Ik word getrokken naar kinderkleding, speentjes en alles voor deze kleine kindjes die opgroeien tot volwassen. Zo zag heb ik super zachte sokjes gekocht bij de Zeeman voor ons meisje dat nog geboren moet worden.

In deze periode van zwangerschap , kijk ik mijn ogen uit naar alles wat met baby's en peuters te maken heeft. Ik word getrokken naar kinderkleding, speentjes en alles voor deze kleine kindjes die opgroeien tot volwassen. Zo zag heb ik super zachte sokjes gekocht bij de Zeeman voor ons meisje dat nog geboren moet worden. Zacht voor kleine voetjes en voor een klein prijsje. Daarom koop je bij Zeeman.

Langzaam stapelt de kleding verzameling zich voor ons kindje zich op. De verleiding om iets te kopen is ook zo groot. Vandaar daar dat ik deze sokjes niet kon laten liggen. Ik heb ze gekocht in het grijs/wit en in het roze/wit. Lief toch? De sokjes zijn zo zacht dat ik zou willen dat ze in volwassen maten te koop waren.

Ik ben tevreden over de kwaliteit van kleding en textiel van de Zeeman. Deze winkel bezoek ik geregeld en ik kan het een ieder aanraden daar ook eens te kijken voor kleding en textiel. De producten zijn niet alleen van goede kwaliteit, maar zijn ook betaalbaar. Daar houdt toch iedere moeder van?

Op mijn blog www.adorkable.nl is meer te lezen over de Zeemansokjes.

Groetjes,  Adorkable

Dorky, adorable & a mom 

www.adorkable.nl

10 jaar geleden

Ik heb ook alvast rompertjes gekocht van verschillende maatjes bij de zeeman. ik zal er eens op letten of de maatvoering soms iets kleiner is. bedankt voor de tip!

10 jaar geleden

Ik heb tot maat 86 heel goed kunnen slagen, hij heeft nu maat 92 en ik vind dat er toch wat minder keus is. En mijn ervaring is ook dat het net iets kleiner valt (dus gewoon een maatje groter kopen)verder vind ik het prima,kans om te slijten heeft het niet ze groeien zo hard. en heel afentoe pik ik zelfs nog een trui voor onze zoon van 9 mee (dat weet hij alleen niet ;-) )

10 jaar geleden

zeeman zijn wij ook echt wel fan van, maten zijn bij elke winkel weer raden maar als je eenmaal weet welke winkel wat voor maatvoering heeft, koopt het super. de prijs kwaliteit verhouding is super, net als wibra overigens.

10 jaar geleden

Wij gaan met onze kleine spruit voor het eerst vliegen in de mei. Deze mooie band is super welkom want uit de andere is ze gegroeid