Snap
  • Baby
  • borstvoeding
  • stoppen
  • met

Stoppen met de borstvoeding

Toch weer een dingetje
5 jaar geleden

Dank je, lief! En dat plaatje is overigens heel herkenbaar geweest hier hoor haha, ze had een knabbel fase, in je gezicht slaan fase, maar dat is na 2/3 maanden overgegaan. ?

Wauw knap dat je dat met 2 loslopende andere kinderen zo lang vol kan houden! Niet zonder slag of stoot ook. Zet m op moeder! En geniet van alle mooie dingen! ♡

5 jaar geleden

Hey mama, even een schouderklopje! Hier een mama van 3 en voed ons meisje nu bijna 14 maanden, Hier gaat het nu eindelijk sinds het eerste jaar wat beter, maar wij hebben ontzettend vaak momenten gehad dat ik wou stoppen, geloof mij! Ziektes, 1e 3 maanden kloven en pijn, verkeerd aanhappen (nu nog soms), later je periode die weer begint....Ja alles bij elkaar is het mij vaak ook teveel geweest en vaak vond ik het ook niet leuk meer, maar idd dat knagend stemmetje in mijn hoofd die stoppen 'slecht' vind kon ik geen plek geven....Ik neem het mezelf dan kwalijk dat ik het haar afpak zeg maar...Nu drinkt ze nog maar 4x per dag, maar ze eet alles wat ze voor haar krijgt! Wij zijn daar pas met 6 maanden/bijna 7 mee begonnen, maar ons CB is ook een luisterend oor nu, heel fijn. Als ze ouder worden word het makkelijker en rustiger, dat is zeker zo. Mijn tip zou zijn luister echt naar wat jij wilt, zorg dat je straks geen spijt krijgt, want je kan niet terug. En die hormonen snap ik heel goed, ik heb erover geschreven ;) Hier heel extreem....en toch kies ik nu even voor die paar minuten ff voeden en haar welzijn. Die 'mijn' tijd komt wel weer en ik ga mij dan ook veel beter in mijn vel voelen. Heel veel succes in dit alles en als je stopt dan heb je ook al die kostbare maanden alles gegeven!