Snap
  • Baby
  • #liefslieke
  • Papaenmama

Stichting EarlyBirds

Zoals ik jullie in mijn vorige blog vertelde, is onze dochter Lieke met een zwangerschap duur van 32+2 gehaald. Oké ze zijn eigenlijk begonnen op 32 weken precies, maar het heeft nog even geduurd. Ik kan een heel lang verhaal schrijven over de 'rot' zwangerschap en bevalling maar vind het leuker, om iets leuks te vertellen. Omdat Lieke zo vroeg geboren was, kwam zij in aanmerking voor stichting Earlybirds. Ik had er nog nooit van gehoord, maar wat bijzonder is dit zeg! 

Als je kindje te vroeg geboren is, kan je via de website van Earlybirds je kindje aanmelden. Een professionele fotograaf neemt dan contact met je op om een afspraak te maken voor de fotoshoot in het ziekenhuis. Bij ons kwam Linda Olthof de foto's maken. Lieke heeft 2.5 week in het VUMC op de Nicu afdeling gelegen. Toen wij de fotoshoot hadden was Lieke weer terug in het Rode Kruis ziekenhuis in Beverwijk want hier is Lieke ook geboren! Een echte aardbei dus!! Wij zijn enorm blij met de foto's die gemaakt zijn van ons en Lieke, en ik kijk er nog erg vaak naar. Ze hangen overal in huis! Als jullie het leuk vinden kan je het verslag van de bevalling en het verhaal van Lieke lezen via de 

stichting Earlybirds: 

https://stichtingearlybirds.nl/lieke-3/ 

Wij zijn de stichting Earlybirds en Linda Olthoff fotografie nog steeds enorm dankbaar dat ze dit voor ons hebben gedaan! 

Snap