Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Stardust Childcare geopend in Eindhoven

Uiteraard koos ik een naam die bij mij paste: Stardust. Vanuit de Orion worden uit sterrenstof immers de nieuwe sterren geboren, en worden ze groot genoeg om zelfstandig verder te kunnen in het heelal.

Sinds mijn tweede zwangerschap ben ik er al mee bezig: mijn droom realiseren. Daar waar ik vroeger graag 40 uur per week juridische zaken oploste was dit sinds mijn zoon is geboren ineens toch iets minder aantrekkelijk. Maar wat dan? De oplossing voor mij was: gastouder worden. Dan kan ik in mijn kracht gaan staan.

Het begon met het volgen van een 10-wekelijkse cursus en het volgen van een stage. Ik koos ervoor om bij een ervaren gastouder stage te lopen, die ervaring heeft met antroposofie. Bepaalde aspecten staan me daarvan erg aan, de speciale omgang met de kinderen, het leven met de seizoenen en natuur en het biologische eten.

Mijn dochter is 10 maanden geleden geboren, en daarna ben ik gelijk begonnen met het oprichten van mijn bedrijf bij de KVK. Uiteraard koos ik een naam die bij mij paste: Stardust. Vanuit de Orion worden uit sterrenstof immers de nieuwe sterren geboren, en worden ze groot genoeg om zelfstandig verder te kunnen in het heelal. Heel toepasselijk dus!

In september komt mijn eerste gastkindje fulltime bij ons, en ik kan echt niet wachten. Het lijkt me leuk om activiteiten te delen op dit forum, zodat iedereen leuke en verantwoorde activiteiten met de kindjes kan ondernemen, gastouder of als mama.  Als iedereen dan een leuke activiteit bijdraagt, het liefste seizoensgebonden, dan hebben we allemaal weer wat inspiratie!

Groetjes, Lili.

10 jaar geleden

Dankjewel :)

10 jaar geleden

Wat leuk...veel succes!