Snap
  • Baby
  • #speelgoed
  • #inspiratie
  • #ontwikkelen
  • alspelendleren

Spelen met Henri'tje

#Opzoeknaarinspiratie

Henri'tje is ganse dagen bij mij. Sinds de dag dat hij geboren werd, is hij nog geen enkele dag weg geweest. Ik krijg het niet over mijn hart om hem naar een kinderdagverblijf te brengen. Daarom gaat hij ook elke dag mee naar het werk. Ik werk in een familiebedrijf en iedereen is enorm gelukkig als ze hem zien. Hij heeft zowel thuis, als op het werk een perk, heel wat speelgoed en natuurlijk heel veel aandacht en liefde. 

Ik probeer tijdens mijn vrije dagen ook telkens leuke dingen met hem te doen: spelen met de bal, in het ballenbad, pretparkbezoekjes, vingerverven, op bezoek naar de kinderboerderij, ... Ook heeft Henri'tje een neefje die 10 maanden ouder is dan hij. Vaak doen we leuke dingen samen met zijn neefje. 

Ik ben afgestudeerd als leerkracht lager onderwijs en heb uiteraard genoeg activiteiten die ik kan doen met kids in de lagere school. Alleen de jongere jaren vind ik moeilijk om in te vullen. Uiteraard wil ik mijn kiddo helpen in zijn ontwikkeling en hem ook laten leuke dingen ontdekken. 

Hoe vullen jullie de dagen met jullie kids? Wat kan ik nog doen met een éénjarige om te spelen? Welke activiteiten kunnen we nog doen? #Opzoeknaarinspiratie

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Amommynous_?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.