Snap
  • Baby

Spelen in de (Lama)zee!

Wat er het leukste was aan de speelgym? Ik antwoordde het design (het schildpadje!!!) en dat ik er haast zelf onder zou liggen. Tadaaa! :)

Onze peuter van 2,5 trekt zich niets aan van het leeftijdsadvies van 0-24 maanden... De leuke speelgym van Lamaze die ik voor haar zusje Evi heb gewonnen, daar kan Alyssa toch ook heel goed mee spelen?!

Ze hielp uiteraard met het uitpakken (soms haast het allerleukste aan een "cadeautje"). Alle vrolijke beestjes op het kleed worden benoemd en daarna heeft ze geholpen om alle knuffeltjes op te hangen. De schildpad moest natuurlijk in het midden!

Ook helpt ze heel goed met het muziekje aanzetten. Erg handig dat ie op beweging reageert! Al is Papa na een keer of 40 het vrolijke muziekje gehoord te hebben, toch iets minder enthousiast over deze functie. Gelukkig zit er ook een uitknop op.

Het kleurige buikligkussentje vindt Alyssa een prachtige hoed! De grote is dan voor haar en het kleine nekkussentje voor Evi. Ze snapt wel dat het eigenlijk voor haar zusje is om mee te spelen, maar vindt het zelf toch ook nog wel heel leuk. Toen we Evi er voor het eerst in legden hielp Alyssa met het gordeltje omdoen en ging ze er direct gezellig naast liggen.

Evi keek haar oogjes uit! Ze is een vrij slaperige baby (niet dat je deze mama daarover hoort klagen!) dus het is geweldig om haar lekker actief te zien rondkijken en je merkt ook dat ze al op het liedje reageert.

De zitstand is superhandig. Zo kan Evi lekker een beetje rechtop hangen, wat afwisseling van houding moet ook voor zo'n kleintje wel fijn zijn. En ze kon zelfs al bij de speeltjes! Die krijgen een paar tikjes met haar handjes en dan vindt ze het voor de eerste keer wel mooi geweest. Tijd voor een dutje! Maar ach, ze is ook nog geen maand oud... Nog tijd genoeg om met deze fijne gym te spelen!

Bedankt Mamaplaats!