Snap
  • Baby

Slaapzak van je kleintje ... welke dan?

Je kleintje gaat naar bed. Zomer- herfst-winter - lente. Temperatuur met mouwen zonder.mouwen aan de slaapzak.. tips??

ik heb een kleine dame van 5 maanden oud. Ze slaapt nu in een slaapzakje met romper lange mouw, een pyamaatje en een slaapzak (niet heel dik)  met mouwen..ik heb geen deken meer over haar heen omdat ze er een keer onder is gaan liggen toen ze s nachts aan t gymen was dus afgelopen met deken. 

Ik zie vaak kleintjes met mouwen van slaapzak al af nu..Of juist wel deken erover heen maar dan ook strak . (Had ik ook).

Mijn kleintje heeft t niet te warm en niet te koud. Voelt goed aan nu.. Wanneer doe je nou alleen romper in slaapzak , en of juist wel pyama  aan ,of slaapzak zonder mouwen.... bedankt alvast.

7 jaar geleden

Ik denk dat je je kindje beter te koud dan te warm kleed. Dus als ik twijfel dan baseer ik mij hierop. (zeker jonge kindjes kunnen te diep slapen wanneer ze het te warm hebben en dit is risicovoller tav wiegendood). Beste kamertemperatuur is ongeveer 18-19 graden. Bij een 18 graden doe ik romper met lange mouw, pyjama en een slaapzakje zonder mouw.

7 jaar geleden

Ik heb mijn zoon alleen romper lange mouw slaapzak zonder en kleine meid van 2 maand romper lange mouw broekje of majo en slaapzak zonder mouw warm genoeg op slaapkamer

7 jaar geleden

ik heb hier een overzicht gehad, toen ik een deken van jollein kocht. Hier heb je een overzicht en een hulp. http://www.jollein.com/nl/tog-waarde

7 jaar geleden

Hm ik vind het zelf ook nog lastig mopje inmiddels 12 maanden. Ik heb een babyphone met tempratuur meter. En het is in haar kamer erg warm zo'n 23 graden in de winter. In de koude winter had ze langemouwen romper pyama en lange mouwen slaapzak. Ik merkte dat ze erg zweete tijdens de nacht voedingen en in de ochtend dus toen korte (spaggeti) mouwen romper met payama en lange mouwen slaapzak. Nu vandaag (afgelopen week) slaapt ze dan zonder pyama broek aan. Als de temp in haar kamee weer boven de 25 komt dan gaat alleen de romper (kort) en zomer slaapzak aan. Ik vind zweten een goede maatstaaf en de tempratuur vind ik een maatstaaf.