Snap
  • Baby

Slaap kindje slaap, voor het eerst zonder kindje

De eerste keer zonder je kindje slapen is heel vreemd. Ik was ook niet van plan om dit heel vaak te gaan doen.

Slaap kindje slaap…

Voor de eerste keer je kindje wegbrengen om vervolgens zelf lekker een avond weg te gaan voelt best wel raar. Na een half jaar altijd met z’n 3en te zijn geweest sliepen we afgelopen nacht voor het eerst zonder Liam. Tot op de dag van gister hadden we nog geen aanleiding gehad om hem bij opa en oma te laten slapen. Dit keer was er een gezellig feestje, en vonden wij het de perfecte tijd om weer eens een keer lekker een avondje weg te gaan. Ik werd aan het einde van de avond iets te gezellig. Ik drink namelijk nooit en had ook nu voorgenomen niks te drinken, toch bestelde ik een rosé (ik heb nooit tegen wijn gekund)die voelde ik al wel zitten en begin me wat licht in mijn hoofd te voelen. Nadat ik een glas water besteld had ging ik toch maar weer voor de rosé BAM, die kwam goed binnen gelukkig hield ik het bij gezellig aangeschoten. 

Nadat ik het gister middag heel vreemd en jammer vond om zonder kraaiend kindje in een zware maxi cosie aan mijn arm en zonder gesjouw van tassen thuis te komen (nadat ik hem normaal bij mijn ouders had opgehaald), dacht ik vannacht om half 3 bij thuiskomst niet echt aan Liam, dat kwam denk ik door de alcohol. Vanmorgen om 9 uur werd ik wakker, dit vond ik wat minder leuk. Normaal worden we rond 7uur wakker van Liam die een beetje ligt te pruttelen en ‘papa’ roept in bed. Dit keer werd ik uit mezelf wakker (Edwin slaapt nog) en heb ik niemand om tegen te praten dus het is nu erg stil in huis. Wel ligt er een kat op bed die aandacht vraagt, oja ik schrijf dit met best wel veel nadorst. Zometeen ga ik lekker douchen, we ontbijten en daarna gaan we naar de verjaardag van mijn moeder, dan kunnen we heerlijk onze kleine man weer zien. Maar eerst zet ik snel de tv aan om de stilte te verbreken.

Toch was het ook weer een keer lekker hoor, om weer een keer samen weg te zijn. Maar langer dan 1 á 2 nachtjes bij opa en oma slapen hoeft voor mij echt niet, ik zou het ook niet eens willen. Tegen de tijd dat hij op school zit kijken we wel weer verder.

8 jaar geleden

Ja hè, je word toch wakker omdat je uk wakker word en nu word je opens wakker uit jezelf, heel vreemd

8 jaar geleden

Ja het was heel gezellig, maar zoal g het niet hoeft doe ik het ook zeker niet hoor:)

8 jaar geleden

die van ons is nu bijna een jaar en nog nooit bij ons weggeweest, hooguit twee uurtjes omdat ik ergens een afrpaak had, maar dan nog hang ik zodra ik kan aan de telefoon om te vragen hoe het gaat en wat hij doet... Naarmate je het vaker doet zal het vast wel wennen, maar van mij hoeft het zeker nog niet ;) Fijn dat jullie het wel gezellig hebben gehad :)

8 jaar geleden

De eerste keer is ook erg raar... je bent zo gewend dat hij er altijd is. Tegenwoordig ben ik er al iets beter aan gewend maar de ochtenden wakker worden zonder je kindje blijft vreemd.