Snap
  • Baby
  • Babyspullen
  • baby
  • kind
  • kleding
  • tweedehands

Second Babies &.nd More!

tweedehand baby en kinder-kleding vanaf 0.50 euro cent ook speelgoed enz..

Hallo!

Vanaf vandaag ben ik via facebook een tweedehands kinder kledingwinkeltje begonnen. Momenteel heb ik vooral baby kleding tot maat 80. De prijzen zijn zeer laag, en beginnen al bij 0.50 euro.

Eerst zal ik even vertellen waarom ik hiermee begonnen ben, ik ben zelf moeder en ben 23 jaar en mijn zoontje is nu 13 maanden. Door omstandigheden ben ik net voor mijn bevalling in de crisisopvang terecht gekomen waardoor ik nu ook woon in een woning via begeleidwonen. In deze periode heb ik veel vrouwen gezien die het niet altijd makkelijk hebben en dus ook niet heel veel geld hebben om nieuwe kleertjes te kopen voor hun kindjes.

Daarom ben ik deze shop begonnen zodat iedereen een kans krijgt om 'nieuwe' kleding voor hun kindje te kopen. De site is www.facebook.nl/secondbabiesandmore dus ik zou zeggen 'like' de pagina en neem een kijkje.

Als laatste als je kleding over heb, ik neem het graag over voor een klein prijsje!

p.s. de bedoeling is wel dat er ook grotere maten komen!

Groetjes, Second Babies

12 jaar geleden

Een goed initiatief, maar als ik je prijzen zie zijn ze best commercieel. Bij de Zeeman zijn de prijzen t zelfde en daar is t nieuw. Ik wil je niet afkraken, want ik vind je actie en je bedoelingen heel goed, maar als de prijzen t zelfde zijn als in een winkel dan hebben die moeders er niks aan. En ik heb t zelf ook erg moeilijk gehad een aantal jaren, dus ik weet inmiddels een beetje hoe t gaat.

12 jaar geleden

Vind ik leuk!