Snap
  • Baby
  • #mamaplaats
  • PampersPure
  • #mamaplaatscollab
  • #PureGoals

Samen maken we de wereld nóg mooier

Als ‘newborn mommy’ ben je in veel dingen zoekende, althans ik was en ben dat enorm en ik gok velen met mij.

Samen maken we de wereld nóg mooier 

Als ‘newborn mommy’ ben je in veel dingen zoekende, althans ik was en ben dat enorm en ik gok velen met mij.

Zo ook in de zoektocht naar de juiste luiers. Wij zijn meteen begonnen met de luiers van Pampers en hebben daar tot op de dag nog geen spijt van gehad. Mexx reageert hier fijn op, beschermen tot wel 12 uur lang, lekken dus niet zomaar door en houden dat lekkere zachte babyhuidje zacht! Wij waren dus meteen om en hadden geen reden voor een verdere zoektocht.

Toen de we de vraag kregen om de Pampers Pure Protection producten uit te proberen, kan je het al raden...ik stond te springen! Yes, als ‘die-hard’ Pampersfan willen wij deze producten graag testen en laten weten of we enthousiast worden van de Pampers Pure lijn! En ja.. dat waren we meteen. De luiers zijn gemaakt van biologisch katoen, beiden zijn geproduceerd met 100% duurzame energie en de verpakkingen zijn100% recyclebaar.

Deze maand zijn wij nog eens extra enthousiast, Dat komt door de november actie van bol.com En door de huidige actie al helemaal. Want wie in november 2 pakken Pampers Pure Protection luiers koopt via bol.com maakt de wereld letterlijk een stukje groener. Bij elke aankoop van 2 pakken luiers wordt er een boom geplant door One Tree Planted en dit allemaal door vrijwilligers die klaar staan om deze bomen te planten over de hele wereld en zo te zorgen voor meer zuurstof, water, biodiversiteit, een beter klimaat en zo kan ik nog wel even door gaan. Alleen maar voordelen! Voor ons dus een echte win-win-situatie.

En wees nou eerlijk; kleine moeite als wij op deze manier kunnen helpen om de wereld mooier, schoner en groener te maken.. onze mini’s moeten namelijk in deze wereld opgroeien. Wil je nogmaals alle voordelen lezen bekijk dan zeker even deze website (https://freeforone.nl/pamperspure/) hier staat alles duidelijk op een rijtje.

Laten we er met elkaar wat moois van maken!!

Liefs,

Lucienne

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Luciennematsinger?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.