Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama
  • Zwanger
  • Babyspullen
  • sale
  • zwangerschapsmode

Sale: Growing Position Top Zwangerschapsmode

Pffff, zit in de tuin achter laptop.

Merken beginnen me te bellen wanneer ze wintermode kunnen gaan afleveren. Niet te geloven toch?!

Je kan nog wel 2 tot 3 maanden je zomerse kleding aan en nu moet ik al met mijn hoofd in de winter gaan zitten. Afspraak maken voor de fotoshoots, wat heb ik ook alweer ingekocht. Altijd weer spannend.

Maar voor de winterse kleding zijn intrek neemt in mijn kantoor ga ik, en naar ik hoop nog vele anderen, op ZOMERVAKANTIE.  Heerlijk vind ik het dan om in mijn koffer nieuwe kleding te stoppen. Vanochtend dan ook nog even gescoord voor echt mini-prijzen. Wat koopt dat toch lekker. Vooral als je maat er nog tussenhangt.

Dus daarom besloten om vanmiddag de boel bij www.growingposition.com los te  gooien.

HET IS PRIJZENFEEST IN MIJN WEBSHOP, NEE IK HEB GEEN ZONNESTEEK AL LIJKT HET ER WEL OP MET DEZE KNALPRIJZEN! ZWANGERE DAMES!!! DOE VOORAL UW VOORDEEL ENNNNUH

FIJNE VAKANTIE!

Marian