• Baby
  • Mama
  • Zwanger
  • Babyspullen
  • actie
  • lingerie
  • moederdag

Rondom Eva en Cake Lingerie vieren Moederdag!

Misschien vier jij dit jaar wel voor de allereerste keer Moederdag! Zondag 13 mei is het zover. Om alle (aanstaande) mama’s te verwennen met mooie en comfortabele lingerie heeft Rondom Eva in samenwerking met Cake Lingerie een leuke actie voor je! Wanneer je in de actieperiode (tot en met zondag 13 mei) twee beha’s uit de collectie van Cake Lingerie bestelt, krijg je daar gratis een Cotton Candy beha bij.

Cake Lingerie is bij uitstek gespecialiseerd in het maken van goed zittende vrouwelijke zwangerschapslingerie. Hun collectie bestaat uit uiterst vrouwelijke modellen die een schitterende uitstraling ook bijzonder goed weten te combineren met een perfecte pasvorm, precies wat je als aanstaande of borstvoedende mama nodig hebt! Om al deze mama’s extra te laten genieten van al dit moois is er nu deze speciale moederdagactie.

De Cotton Candy beha werd onlangs aan het assortiment van Cake Lingerie toegevoegd. Met dit nieuwe model bewezen zij wederom perfect te weten wat mama’s nodig hebben. Wanneer je net zwanger bent zijn je borsten supergevoelig. Juist in die periode is deze beha een uitkomst! Door het superzachte maar stevige materiaal geeft deze je borsten voldoende steun zonder te knellen. Je draagt deze dan ook niet alleen overdag, maar ook voor de nacht is dit een heerlijk model.

Maar niet alleen voor de eerste weken van je zwangerschap; ook tijdens de kraamtijd waarin je borsten flink kunnen veranderen en tijdens de borstvoedingsperiode is deze beha super. Dankzij de T-vorm op de rug kun je hem ook mooi onder een topje dragen. Een zeer veelzijdige beha dus waarvan iedere zwangere vrouw er minstens 1 zou moeten hebben! Dit kan nu dus extra voordelig!

Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is twee mooie beha’s uitzoeken van Cake Lingerie. Als je je keuze hebt gemaakt, voeg je ook de Cotton Candy beha van jouw keuze aan je winkelmandje toe. Wanneer je de kortingscode Moederdag2012 invult wordt de korting automatisch verrekend! Zo heb je twee mooie beha’s voor overdag en een heerlijk comfortabele beha voor ‘s nachts! Als dat geen verwennerij voor Mama is!

Rondom Eva wenst alle (aanstaande) mama’s een hele fijne Moederdag!