Snap
  • Baby
  • baby
  • voeding
  • groei

Reuze baby!

Justin is net 4 maanden, en alweer 8.9 kilo en 70 cm! Terwijl hij alleen Pepti als voeding krijgt!

Wat gaat het hard, soms best frustrerend, want ik heb in deze 4 maanden al een aantal keer al zijn kleding weg moeten doen, en die lieve schattige kleine newborn kleertjes in de winkels, waren al gauw verleden tijd! Opzich is een grote baby ook weer fijn, want het is een echte knuffelbeer! Sinds een aantal weken rolt hij zich zelf om, wat is het heerlijk om te zien hoe hij zich ontwikkelt!

Sinds vorige maandag hebben we ook eindelijk met ze 3'en ons eigen huisje. Heerlijk, precies achter mijn moeder, haha! Justin en ik wonen nu nog bij mijn ouders, broer en nichtje. Drukke boel dus, mijn vriend is er ook vaak, dus dan zijn we met 7 man! Dus op zich is het erg fijn dat we dan eindelijk ons eigen huisje hebben! Met 7 man is het erg gezellig, maar ook vaak erg vervelend! Het is nooit rustig haha!

Dit was het weer even xxx van ons!

12 jaar geleden

haha sommige kinderen groeien inderdaad zo snel. Mijn neefje is nu een jaar jonger als mijn dochtertje maar al zwaarder en al een hele kerel. Je hebt er niks over te zeggen. Gewoon maar heerlijk genieten van wat je hebt. Komt vanzelf een tijd dat je denkt, groeiden ze nu maar wat meer dan konden ze die en die leuke kleertjes al aan.

12 jaar geleden

@Lobkehaas: Wow wat een verschil! Maar je zoon is wel een tenger manneke gebleven zeg! Megan is ook niet groot en die weegt nu met 2jr8mnd 12kilo.

12 jaar geleden

Mooi hoor dat je kindje zo snel groeit. Onze zoon werd met 1484 gram geboren en is nu met 3,5 jaar bijna 10,5 kilo. Wat een verschil hè! Onze dochter van 1 jaar en 3 maanden weegt nu 10,6 kilo. Dus nog meer dan haar 2 jaar oudere broer!! Zo zie je maar dat elk kind anders is, gelukkig maar:-)

12 jaar geleden

Zo dat is zeker een reuze baby zeg! Ik dacht dat mijn meisje behoorlijk was.....met 8mnd 74cm en 9,7kilo maar jou man mag er zijn. Ze heeft tot 9mnd standaart voeding gehad en zit nu op de pepti en nu blijft ze eindelijk een beetje gelijk.......Ik hoop voor je dat je mannetje snel even stil blijft staan en je kan genieten van de leuke kleertjes die je gekocht hebt ;-)