Snap
  • Baby

Red onze vakantie! :-)

Wie heeft er een gouden tip voor onze eerste vakantie met zijn drietjes? ☀️

Hallo mede mama's!

Hulp gevraagd!! Ik ben sinds 7 maanden mama en nu op zoek naar onze eerste vakantie met zijn drietjes! Ik zie door de bomen het bos niet meer dus hebben jullie advies voor onze droomvakantie? Voorheen hielden we van verre reizen met een backpack op onze rug, maar met baby zien we dat niet zo zitten natuurlijk.

We willen graag in juni weg, een mooi huisje of appartement. We denken aan Italië, Frankrijk, Spanje of Portugal. Een huisje met privacy en rust rondom, een heerlijke tuin met bbq en wandelingen kunnen maken, maar wel prettig als je (met auto) snel bij strand of gezellige dorpjes/marktjes kunt komen. Wie heeft er de gouden tip voor ons?! ☀️

7 jaar geleden

Wij zijn met one zoon het eerste jaar naar center parks in frankrijk geweest. Vorig jaar hebben wij een ander park in frankrijk gehad die zijn zo groot. Dat je amper het park af hoeft. Wij doen meestal s ochtends uitstapjes en smiddags op de camping of in een park

7 jaar geleden

Wij zijn ook erg fan van Toscane. Wat jij aangeeft te zoeken kun je in Italië volgens mij goed vinden bij een agriturismo. Wij komen zelf al jaren in Montepulciano bij een Superlief gezin met zo'n agriturismo. Voldoet goed aan wat je zoekt al is het strand wel wat verder rijden. Kijk maar eens op www.ilserraglio.it, dat is waar wij heen gaan.. Succes met zoeken!

7 jaar geleden

Bellevilla een idee?

7 jaar geleden

Wij zijn naar Italie geweest, vlakbij het Gardameer. dochter was toen net 1 jaar, hebben daar heerlijk genoten van zon, zee, zwembad en lekker eten. Je kan met de auto makkelijk plaatsen bezoeken en voor ons een perfecte combinatie met een kind.