Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Glimwurm

Oooo wat is het heerlijk die ontwikkeling van je kindje

Oooo wat is het heerlijk die ontwikkeling van je kindje. Vooral wanneer niet alleen papa en mama trots zijn maar ook je kleine uk zelf. Dat ze van oor tot oor gaan glimmen, wanneer ze besloten hebben iets moeilijks te gaan doen. Wij noemen ons meisje dan de kleine glimwurm. Kennen jullie dat?

Een klein voorbeeldje. Met 10 maanden stond onze uk. Met 10,5 maand zetten ze haar eerste stappen rond de tafel. Met 12 maanden heel voorzicht wanneer je heel enthousiast deed een paar stapjes los. Nou ja stapjes...meer rennen, anders val ik. Nu ze steeds vaker los staat. Met altijd iets in haar handjes. Een boek of een knuffel dan kijkt ze je aan. Begint ze te te glimmen, dan zoekt ze oog contact. Begint hard op het uit te kraaien van pret en komt dan gewoon op je afgelopen. Wat straalt ze dan. Ze geeft bijna licht.

Oooo ik vermoed dat mama dan ook licht begint te geven. Wat een heerlijk gezicht maar ook een zalig gevoel. Hebben jullie ook van dit soort momenten en zo ja.....ik ben helemaal niet nieuwsgierig :-). Kortom erg benieuwd naar jullir prille geluksmoment met jullie kinderen. Geven jullie dan ook licht. Hier kan de verwarming op zo'n moment uit!

10 jaar geleden

Verliefd.....tot over mijn oren.....niet te geloven.... Geloof maar dat je gaat glimmen bij de eerste stapjes!

10 jaar geleden

Jaaa heel herkenbaar!! Het begon al met op zijn buik draaien, oh wat straalde de kleine man dan op mijn complimentjes! Nu kruipt en zit hij sinds een paar weken en ooh dat eerste broodkorstje bij mij aan tafel. Hij ook zelf eten.. Stralen van oor tot oor! En ja, ik doe vrolijk mee. Wat ook weer leuk is, want als ik ga lachen, schatert hij het ook weer uit.. En, en, en.. Hihi, heerlijk hè.. dat verliefd zijn op je kind!! Verheug me nu al op de eerste stapjes!

10 jaar geleden

Gisteren kreeg onze glimwurm een door oma gemaakte uilenmuts...en ooooo wat gaf ze weer licht. Muts heeft weer alle hoeken van het huis gezien, :)

10 jaar geleden

Oeiii wat een heerlijk boefje. Vast van mama wanneer zij het zo stimuleerd....