Snap
  • Baby
  • huilen
  • Vaccinatie
  • consultatiebureau
  • eerste
  • prikje

Prikkie! Jij hebt hem

"Dit alles zorgt ervoor dat ik in huilen uitbarst nog voor dat hij zijn tweede prik krijgt"
5 jaar geleden

Haha ja voor alles een eerste keer natuurlijk. En het isbgewoon een opwelling can emoties. Je weet dat het goed is maar je kindje zien schrikken.. Brrrr.. En dankje ?

5 jaar geleden

*grinnik* leuke manier van omschrijven :D Maar ik herken het wel. Ik zag enorm op tegen zn eerste prikken. Die kleine beentjes. Brrr. En bij de 2e prik moest ik zelf ook wel even sniffen. Helemaal omdat ik dat huiltje nog niet eerder gehoord had. Het pijn/schrik huiltje. (Inmiddels ken ik hem perfect, met een 10 maanden oude klauterbaby die regelmatig misgrijpt en op de grond beland. Arm kind) ik vond het de 2e keer minder erg. En dit is er ook maar 1. Dat helpt ook ;) Alvast sterkte!

5 jaar geleden

Ik moest ook erg lachen om je blog! Prachtig beschreven ? ! Hier, op even huilen na de prik na, geen problemen met de prikjes. En bij 4 jaar dappere kindjes ?. Komt best goed ?

5 jaar geleden

Dat zeker :) al schelen die zwangerschapshormonen ook nog mee. Ergens is he kleiner hoe fijner, omdat ze het zelf nog niet snappen (voor ons niet haha). Maar nu is ze echt boos. Gelukkig laatste prikje gehad en pas bij 4 jaar bijna weer, is ook een spannende leeftijd ervoor denk ik ?