Snap
  • Baby
  • koorts
  • ziekenhuis
  • mamaskleinemeisje
  • covid-19
  • mamazaljebeschermen

Positieve COVID-19 test

Mama’s lieve kleine schat 💕 Zijn we weer in het ziekenhuis nu voor totaal wat anders. Mama voelde zich niet zo lekker en heeft zich daarom laten testen daar kwam een positieve COVID-19 uit.

Mama voelt zich nog wel redelijk maar jij niet, koorts verkouden, niezen en hoesten.

De kinderarts vond het toch een goed idee om jou te onderzoeken daardoor moest jij ook een COVID test doen. Daar komt uit dat jij samen met mama een nachtje moet blijven op de kinderafdeling om je in de gaten te houden.

En te zien wachten op de uit slagen, er werd een infuusje geprikt en bloed afgenomen om te kijken naar je infectiewaarden. 

Mama vind het vreselijk om te zien dat jij daar zo ligt eigenlijk geen puf meer om te huilen je vind het fijn om bij mij liggen om te slapen en te knuffelen. 💕

Mama moet huilen omdat ik jou ziek heb gemaakt je bent nog zo klein en weerloos en dan zitten we hier alleen op een klein kamertje met allemaal toeters en bellen in isolatie papa en je broertje mogen  niet komen dat vind mama vreselijk, maar alles om jou beter te maken 💕

In de avond en nacht ging jou zuurstof omlaag zat je tussen de 80 en 90 en kwam de kinderarts even weer kijken of het nodig was dat jij een zuurstof brilletje nodig zou hebben Gelukkig ging je  zuurstof weer omhoog en was dat niet nodig en bleef het uiteindelijk stabiel mama vond dat wel even spannend.

Uiteindelijk kwamen de uitslagen ook binnen jij was ook positief getest op COVID-19  dat dacht mama al maar dit was toch de bevestiging dat het echt zo was.

De artsen waren tevreden over hoe jij het deed en echte kleine strijder noemde de kinderarts jou. Ik ben blij dat we weer thuis zijn maar ik vind het eigenlijk ook best wel een beetje spannend want nu kan ik niet zien via de monitor of het goed met je gaat. Of de verpleging die even komt kijken hoe het gaat.

Mama hoopt dat je snel weer beter bent en weer van die lieve lachtjes krijg. 💕 

Inmiddels zijn wij thuis gekomen van een dagje en nachtje ziekenhuis. En hopen we dat we snel mogen herstellen. 

Liesje90's avatar
3 jaar geleden

Wat lief dankjewel ♥️ We zijn gelukkig weer wat beter ♥️

Mama van Knappekoppie's avatar

Ik wens je veel beterschap toe 😘

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Liesje90?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.