Snap
  • Baby
  • Babyspullen

Polarn O. Pyret, de gezelligheid kwam bij ons thuis

Kennen jullie het nog? Dat leuke Zweedse merk waar wij in september een kijkje mochten nemen.

Nou, gisteren kwamen ze bij ons thuis voor een gezellige Home Party! In september werden wij getrakteerd op een hele schattige modeshow en een vrolijk gevulde winkel om de wintercollectie te tonen. Nu konden wij heerlijk thuis genieten van de nieuwe (zomer) collectie. Ik had een aantal familieleden en vrienden uitgenodigd om langs te komen. Eigenlijk is het principe hetzelfde als bij Tupperware. Je nodigt wat mensen uit, regelt de hapjes, de drankjes en een consulent komt langs om de collectie te tonen. Vragen worden waar nodig beantwoordt en het is heerlijk gezellig.

Om heel eerlijk te zijn, heb ik deze party niet zonder reden georganiseerd. Ik had de vorige keer zo een onwijs leuk pakje meegenomen voor ons ventje. Hoewel ik hem er af en toe nog in prop, is het pakje eigenlijk te klein. Ik was dus benieuwd of ze deze pakjes ook in grotere maten verkochten, maar dat is helaas niet het geval. Het was echt een babypakje en deze worden maar gemaakt tot en met maat 68. En als je dan eenmaal de nieuwe collectie onder ogen krijgt, dan is het opeens niet meer erg dat je mannetje naar de grotere maten toe gaat. Wat een schattige collectie weer, zowel voor jongens als voor meisjes zijn er weer een hoop leuke dingen te vinden. Af en toe is het dan best jammer dat er zo weinig nichtjes in de familie zijn. Die schattige jurkjes en sommige zelfs nog met matchende haarbandjes. Helemaal geweldig!

Maar ok, even terugkomend op de Home Party. Het was nog even een dingetje om iedereen op één lijn te krijgen met de komende verjaardagen, maar zondag de 21ste paste toch wel in de meeste agenda’s. Om 11.00 uur kwam Meike bij mij aan om de Polarn O. Pyret collectie mooi neer te zetten. Ik had nog nooit een kledingparty meegemaakt, dus zat dan ook even te kijken naar de kledingrekken die direct heel kundig neer werden gezet. Binnen 10 minuten stonden er hier in de woonkamer 3 kledingrekken met een groot deel van de collectie klaar om geshowd te worden. Het eerste wat ik dacht: “Ojee, waar ben ik aan begonnen. Ik zie nu alweer leuke dingen...” Mijn gasten kwamen ondertussen binnen en om 11.30 uur gingen wij van start met een kopje koffie, thee of fris en uiteraard met wat lekkers. Er volgde een korte uitleg over het merk, de speerpunten en uiteraard over de kleding. Hierna mochten we zelf tussen de kleding snuffelen en konden wij eventueel de andere kleuren en overige collecties op een tablet bekijken. 

Mijn schoonmoeder vindt het erg leuk om ook zelf met stofjes aan de gang te gaan en die voelde dan ook meteen de verschillen binnen de producten. Dit was wel grappig om te zien. Ook alle anderen waren aan het matchen, voelden de stofjes en bedachten zich hoe de kleding zou vallen. Bijna niemand is met lege handen naar huis gegaan, figuurlijk dan.. want de producten worden vanuit Zweden besteld en rechtstreeks naar de huisadressen verstuurd. Dit maakte het voor mij ook weer een stukje makkelijker. Natuurlijk stonden er bij een aantal mensen nog een paar dingen op de planning, wat zorgde voor een vlotte en vooral ook geslaagde Home Party.

Hierbij nog een kleine impressie van de nieuwe collectie:

Zoals ik al zei was er ook voor de jongens een hoop te vinden. Tot een paar jaar geleden was er weinig variatie te vinden in jongenskleding, maar wie in deze tijd nog zegt dat er voor jongens weinig leuke kleding te vinden is, moet echt bij Polarn O. Pyret kijken. Dit kan zowel online, in één van de 3 winkels of via zo een gezellige Home Party.

Dit heb ik deze keer voor onze kleine man aangeschaft. Inclusief dat leuke grijze jasje van hierboven. 

Aangezien een aantal medebloggers ook naar het event in september zijn geweest, ben ik benieuwd naar jullie ervaringen. Wat zijn de ervaringen met de kleding? Wat vinden jullie van de nieuwe collectie? Zijn er nog leuke tips?

PS: Wil je ook zo een leuke party? Neem dan even contact op met Meike Olde Weghuis-Blaauw via meike@bluestripesalltheway.nl

's avatar
7 jaar geleden

I'm grufteal you made the post. It's cleared the air for me.

's avatar
8 jaar geleden

Wel erg leuk zo een party. Ben alleen bang dat ik te veel leuke kleding zie en geen keuze kan maken!

kimmiej1's avatar
8 jaar geleden

Snap ik! Als gastvrouw krijg je natuurlijk wel ook korting dus dat scheelt ook. Het pakje wat ik bedoelde heeft ons mannetje nu zeker 10 keer aangehad en ziet er nog steeds helemaal goed uit voor een volgend kleintje in de familie. Dit was ook de reden dat ik nog wel wat leuke dingen voor hem wilde, anders is het inderdaad prijzig. :)

Lindsy83's avatar
8 jaar geleden

Ik vind het wel leuke kleren, maar voor mij toch iets te duur. Dan wacht ik liever tot mijn dreumes wat minder snel groeit ;) Wel leuk zo'n feestje!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij kimmiej1?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.