Snap
  • Baby
  • Voeding

pijn bij het geven van bv

Zijn er vrouwen die borstvoeding geven die mij wat tips willen geven wan mijn meisj is nu 3 maandjs maar elke voeding is pijnlijk

hejj telkens dat ik bv geef heb ik pijnlijke krampen in de onderkant van mijn buik maar ook in mijn borst zelf dat kan lang aanhouden tot na de voeding soms moet overgeven of moet ik me leggen van de pijn wat niet aangenaam is voor mijn meisj telkens ik naar de dokter ga zegt hij dat het mijn regels zijn die opkomen of ik heb buikgriep is er iemand die dat herkend of enkele tips geeft? Groetjs 

7 jaar geleden

Ti ho già risposto, IO SONO PER IL DIALOGO SEMPRE E COMUNQUE, il mondo non è un cartone animato dove tutto è costruito come piace a noi. Il mondo è ingiusto, quello dove viviamo noi lo è anche peggio di altri... Devo farti l&#3e;9sempio di Cucchi? Fermare manifestanti per svariate ragioni avviene in Italia, in USA, a Cuba, ovunque! Non sarà giusto ma è il nostro mondo, non essere ingenuo...

9 jaar geleden

Mss de gynaecoloog doen thx khoop dat et rap beter ga wand kvind het fijn om haar tezien drinken ondanks alle last ervan, kga morgen een afspraak maken hooplijk kan ik er snel bij Grtjs

9 jaar geleden

Hoi, mijn dochter is nu ruim 3 maanden en bij mij is ook nog elke voeding pijnlijk. Vooral als mijn borsten vol zitten, is het echt gevoelig. Ik heb ook steken in mijn borst als deze weer voller wordt...maar dat neem ik er gewoon maar bij. Wat mijzelf betreft denk ik dat mijn baby een verkeerde aanhap techniek heeft....maar als ik probeer haar daarin te corrigeren dan wordt ze woedend....ik laat het dus maar zo ;-) Wat die buikkrampen betreft....zodra je voeding toeschiet maak je een hormoon aan dat ervoor zorgt dat je baarmoeder samenknijpt....maar volgens mij zou dat nu niet meer echt pijnlijk moeten zijn na 3 maanden. Misschien zou je daarover via de gynaecoloog wat meer te weten kunnen komen....zeker als het zo erg is hoef je er toch niet mee door te lopen ? Sterkte !