Terug
Blog header image

Pasgeboren Tweeling In Bad

Hier een filmpje van een pasgeboren tweeling die in bad gaat. En dat na een lange dag voor Baby zorgen. WAT een effect heeft dat, zeg!
Lindsy83
6 jaar geleden

Och gussie, is alles weer goed met je kleintje? Ik had het eergister weer een keer. Bam met zijn hoofdje tegen een hoekje bij de muur. rode plekjes kwamen al snel, dus ik heb het meteen gekoeld. Hij heeft niet eens lang gehuild dit keer, maar toch blijft het rot voelen... En ja dat filmpje :) Ik heb inderdaad ook een filmpje van de eerste keer dat ons zoontje gebadderd werd, waarik aan terugdenk als ik dit zie. Een van de mooiste filmpjes ooit!

MummySuze
6 jaar geleden

Nee, Baby is nog steeds niet lekker. Helaas. Oh wat tof dat jij het eerste badje op film hebt. Super schattig!

Blog header image

Bijna 4

En zo is mijn aller aller leukste meisje alweer bijna vier 💗💗 ik vind dit zó zo spannend.. bijna naar de basisschool, écht baby af..