Snap

Origineel cadeau

Zo, de baby is in een diepe slaap gevallen na de borstvoedingsessie. Ze heeft ruim 20 minuten gedronken bij moeder aan de borst. Het is inmiddels lunchtijd en ik bied aan om alvast de tafel te gaan dekken. Van het gezin mag ik gezellig met ze mee eten dus ik denk voor 3 personen. Beleg, wat te drinken, zoetigheid. Van alles zet ik op tafel. Hmm ik zie al iets heel lekkers staan wat ik graag lust.. Inmiddels zijn de mensen gezellig aan tafel komen zitten en als laatste schuif ook ik aan. Ik wens iedereen smakelijk eten en we vallen aan. 

Ik maak een heerlijke boterham met leverpastei en vruchtenhagelslag. Heerlijk vind ik dat! Die combinatie van zoet en hartig. Ze kijken me vreemd aan. “Wat eet jij nou”!? Vraagt de kraamvrouw mij verbaasd. Ik moet lachen. “Dit zou je eens moeten proberen, het is echt heel lekker” grap ik. Ze proberen het allebei. “Opzich is t niet eens zo heel slecht” zegt de papa. “Zie je nou, zo gek ben ik helemaal niet” ik knipoog naar ze.

Wanneer de kraamweek tot zijn einde is gekomen en ik op het punt sta om te vertrekken hebben ze nog iets voor mij. “Ahh een cadeau! Dat hoeft toch helemaal niet jongens. Ik zorg super graag voor jullie, dit is mijn werk”. Ik maak de cadeaus open. Een pak vruchtenhagelslag. Het andere cadeau… leverpastei. Ik gier het uit van het lachen. “Wat een speciaal cadeau” lach ik. “Omdat je er zo van genoot. Kan je thuis nog verder genieten” zegt de kraamvrouw. 

Met een dikke lach sluiten we de kraamweek af. En dit zal ik nooit meer vergeten.

@wat_ik_uitkraam @Zuster_Jackie

Deze tekst is ongecorrigeerd op spel/taalfouten.