Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama
  • Zwanger
  • Babyspullen

Opnieuw Zwangerbox of Babybox aanvragen

Ben je opnieuw zwanger en wil je graag voor de tweede of derde keer de Ouders van Nu Zwangerbox of Babybox aanvragen? Dat kan! In dit artikel vertellen we je hoe je eenvoudig opnieuw de Zwangerbox of babybox kunt aanvragen.

Vraag hier de Zwangerbox en Babybox opnieuw aan!

De Ouders van Nu Zwangerbox of Babybox is dé box voor bijna mama's. De boxen bevatten alle leuke informatie en producten voor tijdens je zwangerschap of als je baby net is geboren. De box is volledig gratis en kan je eenvoudig ophalen bij een Etos-winkel bij jou in de buurt.

Opnieuw Zwangerbox of Babybox aanvragen

Ben je opnieuw zwanger? Gefeliciteerd! Waarschijnlijk heb je dan al eerder de Zwangerbox of Babybox aangevraagd en was je, net als heel veel andere vrouwen, erg enthousiast over de inhoud van de doos. De box verschilt per keer dus ook deze keer zal je worden verrast met mooie producten en nuttige informatie. Alles wat je prima kunt gebruiken nu je zwanger bent en je binnenkort je tweede, derde of misschien wel vierde kindje mag verwachten.

Het opnieuw aanvragen van de Zwangerbox of Babybox is geen enkel probleem. Ook als je al eerder, bij een eerdere zwangerschap, de box hebt ontvangen mag je nu opnieuw weer de boxen aanvragen. Klik hier om de boxen allebei eenvoudig aan te vragen. Je krijgt dan een ophaalbewijs in je mailbox waarmee je bij de dichtstbijzijnde Etos-winkel de box kan ophalen. Vergeet niet om de box voor de 8e maand aan te vragen.