Snap
  • Baby
  • Sondevoeding
  • VSD
  • Sonde
  • Openhartoperatie
  • Avsd2

Opname

Iets wat we natuurlijk niet willen.. maar we heel erg nodig is!

Maandag 4 april moesten we weer voor controle naar de kinderarts. Ik voelde eigenlijk al aan alles dat een sonde onvermijdelijk was.. En wat bleek.. Esmé was maar 100gr aangekomen in 2 weken tijd. Veel te weinig natuurlijk. Na overleg besloten we om woensdag 6 april af te wachten want misschien werden we wel gebeld.. 

Woensdag 6 april

Helaas geen telefoontje vanuit het SKZ. We hebben smiddags direct de kinderarts gebeld en spraken af om de volgende ochtend contact te hebben over hoe nu verder.

Donderdag 7 april

11:00 werden we verwacht in het ziekenhuis voor het plaatsen van de sonde. Esmé bleek in die 3 dagen 70gr te zijn afgevallen. Nogmaals werd duidelijk dat een sonde echt de enige manier nog was om haar te laten groeien zodat ze sterk genoeg is voor de operatie.

Na 4 dagen opname mochten we maandag 11 april naar huis. Ze was in 4 dagen tijd ruim 200gr aangekomen en een totaal ander kind! Ze lacht nog meer dan wat ze al deed en ook heeft ze het ‘kletsen’ nu ontdekt. 

Ik ben zo ongelofelijk trots op ons kleine meisje 🤍. Het is niet niks wat wij de afgelopen maanden met ons gezinnetje hebben meegemaakt.. ik sta er eigenlijk te weinig bij stil en begin alles maar ‘normaal’ te vinden terwijl het dat natuurlijk helemaal niet is. We hebben gelukkig onwijs veel steun aan elkaar en halen ook kracht uit alle lieve berichtjes, kaartjes & cadeautjes. 

Het blijft afwachten.. morgen 19 april hebben we weer een check bij de kinderarts, we zijn heel benieuwd hoe Esmé er nu voor staat.

Wordt dus weer vervolgd…

2 jaar geleden

Knap kindje 😍

2 jaar geleden

Veel succes vandaag🍀

2 jaar geleden

Lief! Dankjewel 🤎

2 jaar geleden

Wat een dapper en sterk meisje hebben jullie op de wereld gezet. Ik wens jullie het beste voor morgen. Helaas weet ik maar al te goed hoe het leven is met een derde kindje met zorgen. De survivalmodus die je op de been houdt.. Blijf je blog volgen.