Snap
  • Baby
  • Rotterdam
  • VSD
  • stichtinghartekind
  • hartstichting
  • Avsd2

Operatie datum bekend 2.0

En toen ging daar woensdag ineens de telefoon. Wat een opluchting dat het nu dan toch eindelijk gaat gebeuren.. Esmé word maandag middag in het ziekenhuis verwacht. Ze nemen dan bloed af & gaan bloed bestellen voor de hart-long machine. Dinsdag ochtend is ze dan aan de beurt om haar mooie hartje te laten repareren.

Deze week moet eigenlijk Esmé haar sonde vervangen worden.. de kinderarts had aangegeven wacht komende week nog even af, bellen ze niet dan laat je hem vervangen. Bellen ze wel dan halen ze de sonde er uit tijdens de operatie of ze vervangen hem tijdens de operatie.

Donderdag ochtend willen we Esmé uit bed halen en wat blijkt.. ze was de sonde zat denk ik haha.

Omdat de operatie dinsdag pas is en ze echt geen 4/5 dagen zonder sonde kan hebben we de Kinderthuiszorg gebeld. 40 minuten laten stonden ze al op de stoep en hebben ze een nieuwe sonde geplaatst.

Duimen jullie allemaal mee dat de operatie goed gaat dinsdag? 

Liefs

🍀

1 jaar geleden

Zeker duim ik mee en brand n kaarsje🍀🍀🍀 en wens jullie heel veel sterkte.......

1 jaar geleden

Hi! Ja daar ben ik lid van! Dankjewel 🤍

1 jaar geleden

Hoi, er is op Facebook ook een groep, ouders van hartekinderen. Een groep vol lotgenoten met allemaal een hartekind waar heel veel ervaring word uitgewisseld en gewoon je verhaal kwijt kan. Ik weet niet of je daar al lid bent?

1 jaar geleden

patricia_deheer stuur mij gerust een berichtje via instagram hoor! 🤍