Snap
  • Baby
  • baby
  • kraamcadeau
  • vtechspeelgoed

Op zoek naar een kraamcadeau?

Vtech 2 in 1 knuffelhert

Met de geboorte van Niek, (mijn vierde kindje) kregen wij een kraamcadeautje opgestuurd van Vtech. Zo ontzettend lief en attent. Echt super bedankt.  

Snap

Nu Niek alweer bijna 3 maanden oud is, krijgt hij steeds meer interesse in alles wat er om hem heen gebeurd. Zo ook in dit lieve kleine knuffelhertje met muziekjes. Hij heeft hem goedgekeurd. Het hertje ligt bij hem in de box, daarmee kan Niek heerlijk knuffelen en wegdromen. De zachte stof en lintjes stimuleren zijn tastzin ontwikkeling. En als je op het neusje drukt, wat vooral de andere kinderen voor hem doen, dan speelt het hertje lieve zinnetjes, rustgevende liedjes, melodietjes en natuurgeluiden af. Het hertje heeft in totaal 3 gezongen liedjes en 25 melodietjes en een rustgevend lichtje wat mee knippert. 

Bij het knuffelhertje krijg je ook een bijtring-blaadje. Ideaal voor doorkomende tandjes. Het verlicht de pijn. Niek is net als onze andere kinderen vroeg met tandjes, dus het blaadje hebben wij al aan bevestigd. Zo stopt hij het blaadje in zijn mond en kauwt hij er op. 

Snap

In eigen tempo de nieuwe wereld ontdekken met Vtech. Dat is toch een fijne start. Ook niet gek dat Vtech goed in de markt ligt bij de kinderen, want ieder kind word toch vrolijk van die mooie dierenvriendjes. Ik denk hoe ouder Niek wordt, dat hij er nog meer doelbewuster met het hertje gaat spelen. Maar voor nu, geniet hij van de geluidjes, zie ook de filmpjes.

Ontwikkelingsaspecten:

1. Muziek introductie

2. Tastzin ontwikkeling

3. Motorische vaardigheden

4. Auditieve stimulatie

Het 2 in 1 knuffelhertje kan gebruikt worden als knuffeldoekje met bijtring, speenhouder en knuffelhertje. Het is geschikt voor kinderen van 0 – 36 maanden. En te koop bij verschillende winkels. De adviesprijs is € 17,95