Snap
  • Baby
  • Babyspullen

Ook in de voorselectie..

In de voorselectie? Ik zie er velen dit dit goed kunnen gebruiken.. zou ik dit verdienen?

Na mijn mail eens opgeruimd te hebben, zag ik een mailtje van mamaplaats waar ik niet meteen zoveel aandacht aan had geschonken. Geopend en ik zag dat ik in de voorselectie ben opgenomen voor het testen van de hele mooie babboe bakfiets! 

Jaren geleden heb ik zo lopen slepen, ik had geen auto, was alleen en had 2 kinderen van 2 jaar en 2 maand. Fietsen met de maxicosi achterop en de kleine voorop, en een paar tassen aan het stuur.. hoe deed ik dat? Ik bedenk me dat ik niet eens meer weet hoe ik het deed.. de boodschappen eerst aan het stuur en dan de winkelwagen terugzetten en dan de kinderen weer op de fiets "bevestigen" en zetten? 

Wat bovenstaand aangaand.. het is nu allemaal een stuk gemakkelijker, de kindertjes zijn nu 7 en 9 jaar oud. Maar ik mis het fietsen, zou zo graag mijn kleinste meid ook mee willen nemen op de fiets! Heerlijk naar een dorp verderop of gewoon lekker naar de geitjes.. Weer aan het gesleep met een maxicosi kan ik niet aan beginnen, mijn bekken is gekanteld tijdens mijn laatste zwangerschap, dus teveel tillen is funest voor mijn rug. 

Ik heb veel blogs gezien van mama's die in de voorselectie zitten.. en heb enerzijds echt het gevoel dat die het meer verdienen dan wij, anderzijds.. denk ik dat wij ook wel een keer mogen gaan genieten!  

9 jaar geleden

succes