Snap
  • Baby
  • Kind
  • Gezond
  • moederliefde

Onzekerheid slaat weer toe...

Van vrij relaxte mama, naar met de handen in het haar..
6 jaar geleden

Onze zoon heeft dat ook een tijdje gehad, midden in de nacht rond de zelfde tijd. Je kon hem wel knuffelen maar hij leek niet echt op deze wereld te zijn om maar zo te zeggen. En rustiger werd hij er ook niet door. Wij hebben gegokt op enge dromen, mijn vriend houd van sience fiction en keek ook veel ongepaste series als hij wakker was en die periode. Sinds dat niet meer gebeurd ook geen angst nachten meer! Misschien dat jullie overdag iets doen wat hij oppikt en al slapend verwerkt? En hee bij twijfel kun je altijd CB of arts bellen. Hopelijk vinden jullie gauw een fijne oplossing voor jullie allemaal ?

6 jaar geleden

Wij hebben precies hetzelfde gehad. Dochtertje nu 18 mnd sliep altijd al heel goed en ineens was het over. Ontroostbaar huilen en niet stil te krijgen. Ook anti biotica gehad. Het kan een fase zijn of een sprong. Wij hebben pro biotica gegeven en gelezen op internet dat dat ontroostbaar zijn ook nacht angsten kunnen zijn. Google eens daarop wellicht heb je ook wat aan de tips. We zijn nu ongeveer 1.5 maand verder en het ontroostbaar huilen is er niet meer. Ze slaapt nog wel tussen ons in. Eigen ledikant, zelfs al staat die naast me is een strijd die ik na 2 weken heb opgegeven.

6 jaar geleden

Mijn derde van 10 maanden overstrekt ook als die boos is. Maxi cosi wil hij liefste niet in en dan is het net een plank. De eerste 2 deden dat vrijwel nooit (ja inderdaad met pijn) dus de eerste keer liet ik hem bijna uit mijn handen vallen ? Hopelijk snel duidelijkheid voor jullie, misschien heeft die last van enge dromen en komt daar moeilijk uit.

6 jaar geleden

Dank je wel. Het is een geruststelling te lezen dat het een sprong kan zijn en misschien niet met zijn ziek zijn geweest te maken hoeft te hebben.