Snap
  • Baby
  • #sterrenkindje
  • eeuwiggemis
  • Broervaneensterretje

Ontzettend groot Gemis

Ik mis haar meer & meer

Ik mis Niva elke dag meer & meer. Ik kan er echt niet mee omgaan! Ik heb een kussentje bij mij, hetzelfde kussentje is bij haar! Dagelijks zit ik tussen haar spulletjes te snuffelen raak ik even het kussentje aan! Het voelt alsof ik dan heel kort bij haar ben. Ook heb ik een potje met de zeep in waarmee ik haar heb gewassen, ook daar ruik ik zo graag aan ik doe mijn ogen dicht alsof ik haar weer vast heb of ik neem haar beertje eens eventjes snel vast wat bij haar lag op de Neonatologie, ik mis haar zo hard 😪 Ik probeer me haar in de hemel voor te stellen als een vrolijk meisje dat danst, lacht, zingt & heel veel plezier heeft me alle andere sterrenkindjes. Ook Levi is heel veel bezig over Niva, ik zie & merk dat hij ondanks het weinige besef haar ook ontzettend mist ! Hoe hij met de foto van Niva speelt is echt om te smelten of als we naar haar grafje gaan : ‘mama hier zusje & geeft een kusje aan de beer op haar grafje, wanneer we weg gaan roept hij : ‘dada zusje & geeft een blaaskusje’ hij is een grote trotse broer.