Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Ontdek Andalusië met jouw gezin!

Andalusië is de place-to-be voor een ultieme vakantie met je kids in Spanje. Andalusië heeft namelijk veel meer te bieden dan een aantal zonovergoten dagen aan het strand. Het is dan ook niet gek dat veel families met kinderen hier jaarlijks terugkeren.

Andalusië met kinderen

Ontdek eens een andere kant van Spanje, ga lekker op vakantie in Andalusië! Zon, zee en strand, de welbekende ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie, Andalusië heeft het... maar Andalusië biedt nog veel meer! Ben jij samen met je gezin dol op de natuur? Dan kun je in Andalusië je lol op! Je vindt er ruige rotspartijen, diepe kloven, prachtige bergen en een duinenlandschap waar je zelfs dieren kunt spotten. Over dieren spotten gesproken, wat niet mag ontbreken bij een vakantie met de kids in Andalusië, is een bezoekje aan een dierenpark. Verspreid door Andalusië zijn er veel dierenparken te vinden, maar wanneer je altijd al eens een wolf van heel dichtbij hebt willen zien, dan moet je toch echt een bezoekje brengen aan Parque de los Lobos bij Antequera. Wanneer je na wat intensieve 'sightseeing' dagen wel toe bent aan wat verkoeling, hebben we goed nieuws voor je! Andalusië heeft namelijk tal van waterparken waar de kids (samen met jou natuurlijk) helemaal los kunnen gaan. Welke kids zijn er nou niet dol op een dagje waterpret? 

Logeren in een typisch Spaanse cottage

Nadat je samen met de kids lekker op avontuur bent geweest door Andalusië, is het natuurlijk wel fijn wanneer je heerlijk kunt relaxen in een top verblijf. Onze tip: Cantueso van Eliza was here. Verblijf je in Cantueso, dan word je omringd door prachtige bloemen, een mooi groen landschap en het helderblauwe meer. Als je denkt dat dit alles is, dan heb je het mis. Cantueso biedt namelijk ook een heerlijk verkoelend zwembad én een Spaanse keuken waarvandaan de meest lekkere gerechten komen. Dat wordt samen met het gezin genieten van Spaanse tapas met het helderblauwe meer op de achtergrond. Zo kunnen jullie je weer opladen voor de volgende dag vol met avontuur in Andalusië. Zie je het voor je?

 

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Eliza was here, maar de inhoud ervan is van onszelf.

6 jaar geleden

Wij zijn vorige maand met ons kleintje van toen 5mnd geweest. Van alles gedaan van strand tot stad, mee uiteten enz. Heerlijk was het! Spanjaarden zijn heel erg kindgericht en qua voeding is in bijna elke supermarkt oa hero, hipp, nestle te koop, de samenstelling kan wel een klein beetje afwijken maar in het geval van hero was dat te verwaarlozen. verder bieden deze merken ook potjes groente/fruit aan en is olvarit evt bij de meeste apotheken te koop. Qua luiers schijnt dodot het meest op pampers te lijken volgens internet dan, maar hier ben ik het echt niet mee eens.. ik had net te kort luiers bij me dus de laatste 3 luiers tijdens onze vakantie heb ik deze gebruikt en !3 x doorgelekt! met pampers nog nooit.. dus die raad ik wel aan mee te nemen.

6 jaar geleden

ANDALUSIEEEEE, love it! ons gezin is al fan! Kunt er echt hele leuke dingen doen ;) zeker aanrader voor iedereen die nog twijfelt.

6 jaar geleden

Ik zou de foto zo aan de muur willen, laat staan het in het echt bezichtigen met het gezin!!!!!

6 jaar geleden

andalusie heeft me nog niet helemaal overtuigd meot ik zeggen. waarom darheen als bijv griekenland ook veel te bieden heeft. echter heeft eliza ons al wel overtguid, al 1x mee geweest en was echt een aanrader. alleen wanneer je niet echt van rust bent en van de stad houdt is het misschien minder je ding.