Snap

ons weekend en een zeehond in huis...

een klein verslagje van het weekend en Ja hoor het is een feit Ilse is met 14 maanden voor het eerst verkouden..

al even geleden dat ik een blogje heb geschreven. Ik zal dan ook beginnen met vrijdag.

Vrijdag ging ik thee drinken bij een vriendin ik wilde met de fiets en fietskar gaan, want heb dat ding maar gebruik hem amper. Ik had om 10:00 afgesproken, Maar ik en Ilse waren wat laat wakker geworden... Ja Ilse is mijn wekker, slaapt zij uit slaap ik uit. Ik had de fietskar in elkaar gezet aan de fiets gekoppeld, Ilse er in en gaan..... Niet dus bandjes leeg.... (wat heb ik met banden deze week!) Oké, dan een poging oppompen. Helaas Pomp past niet, 

bah, dan maar alsnog lopen 10:30 was ik er. Wat later dan geplant maar ja ik was er. s'avonds tijdens k3zoektk3 (GO HANNE) kwam men lief weer thuis. Met kadotjes :). Chocolade en 2 flessen icetea van arizona.... Jummy :). 

Zaterdag is hij gelijk met de band naar de garage gegaan om hem te laten plakken. Toen die geplakt heeft hij hem er gelijk onder laten zetten (watje dat hij het niet even zelf doet ;)) Toen door naar de dierenarts voor de "jaarlijkse" enting van Armada en Jet en APK keuring. Beide schatten zijn goed gekeurd. Toen de beestjes thuis gebracht en naar mijn schoonouders gegaan voor zuurkool. Iets wat ik dus echt niet lust en ook niet onder dwang eet, gelukkig had ik hete bliksem. Ilse vond de zuurkool ook niet zo lekker, geef der groot gelijk, en heeft wat meegegeten van de hete bliksem. Ze was al wat aan het snotteren en doen.

Zondag Ilse was wakker en ik was nog best moe ook voelde ik me totaal niet fit. Ik had er niet veel zin om er uit te gaan, dus vroeg men Lief: "schat kun jij Ilse pap geven" hij: "kan dat niet morgen." ik: "nee, want dan moet ik er alsnog uit, 7 scheppen pap 6 schepjes melk, 200cc water 720 1 minuut, ik kleed haar straks wel aan als je weer boven bent." en ik draaide me om. het werkte wel want hij ging haar halen en naar beneden. Toen ze weer boven kwamen parkeerde hij Ilse boven op me met de boodschap ga mama maar wakker maken...  had nog echt geen zin om wakker te worden. Dus dikke kus gegeven aan der en der zachtjes op de grond laten glijden, kussen op men hoofd gelegd en weer verder (poging tot) gaan slapen. Nadat Ilse de boel had geprobeerd af te breken zei men lief de schat: "kom Ilse, dan laten we mama nog even verder slapen". Ilse heeft toen samen met papa nog even beneden gespeeld. ik heb me rond een uur of 10:30 aangekleed. beneden aangekomen.Kwam het aroma van een volle poepbroek me tegemoet, maar ach was al lang blij dat ik even iets langer heb kunnen slapen. We zijn later op de dag gezellig met z'n drietjes boodschapjes gaan doen. Ik de echte boodschappen en vriendlief met Ilse de lekkere dingen die we eigenlijk niet nodig hebben, maar goed zo zijn mannen denk ik dan. Ilse was al iets aan het hoesten. Niet veel dus ik denk nog bij mezelf gaat het nu komen of trekt het weer weg? 

Maandag, ja hoor na een nacht waarin ik vaak wakker was van een blaffend zeehondje in de kamer naast ons, is het een feit. Ilse is echt verkouden. Hoesten als een zeehond, niezen en snot, het is er allemaal bij. Ik pakte vanmorgen de tussikind van VSM die ik al een tijdje geleden had gekregen van iemand, maar niet hoefde te gebruiken want Ilse was niet verkouden geweest tot nu.  lees ik de verpakking 1,7% alcohol huh wat moet dat in spul voor kinderen.... Oké, op hele flesje. maar je geeft toch 6X 5 druppels per dag...vind het best veel nog. Dus opzoek naar wat anders, want Ilse hoest toch wel heel erg, z'on droge schale hoest. Ze heeft er duidelijk last van, eet ook slecht er door. ben nu op de luuft en tijm siroop uitgekomen. verzacht te minste een beetje. Hoop voor haar dat ze er snel af is, en dat ik zelf niet wordt aangestoken. Ik deed met Ilse der ik wordt niet ziek zijn mee. Sinds dat ik ben bevallen ben ik nog niet ziek geweest, en eigenlijk wil ik dit zo houden. we gaan het zien. 

7 jaar geleden

Sterkte met Isle. .. Hopelijk wordt jij niet ziek.