Snap
  • Sterrenkindje
  • Gemis
  • verdrietig
  • intensverdriet
  • sterrenouders

Ons mooie sterrenkind

22.02.2024


Op 22 februari 2024 om 00:26 uur zijn wij ouders geworden van ons mooie meisje Vayèn. Ze was klein, veel te klein maar helemaal compleet. Waarom doet dit zoveel pijn?? Ons mooie sterrenkind✨

Om 7:00 uur kwamen ze al bij ons op de kamer, de verpleegkundige zag dat we zo moe waren dat ze ons eerst weer even liet slapen, om 9:30 uur kwam ze weer bij ons op de kamer. Eerst alle controles uitvoeren en ontbijten. Na het ontbijt eerst maar douchen, ik voelde me zo vies na de bevalling maar ik mocht mijn bed niet meer uit, ik had er ook helemaal geen kracht meer voor. Ondertussen was mijn vriend bezig met alle spullen weer in te pakken. Ondertussen even de gemeente bellen om een afspraak te maken om ons kleine meisje aan te geven. Ook de begrafenis ondernemer maar bellen.


Mijn ouders waren naar het ziekenhuis gekomen, dan kon ik met mijn vader en vayèn naar huis en mijn vriend met mijn moeder langs de gemeente.


De wieg hadden we voordat we naar het ziekenhuis gingen al klaargezet, een mooi plekje waar ze dicht bij ons is.  


We kwamen thuis aan, ik heb de waterschaal gevuld met koud water (hadden we al in de koelkast gezet). Een hydrofiel doek onderin de schaal, dan ligt ze lekker zacht en ziet er iets mooier uit. In het begin moesten we wennen aan het idee ons kleine meisje in het water, maar we zijn heel blij dat we voor deze methode hebben gekozen. Hierdoor bleef ze lang mooi iedereen kon haar bewonderen en wij konden haar vastpakken en knuffelen als we dat wilden. 


Dezelfde middag kwam de kraamhulp ook nog eventjes langs, ik had niet recht op veel uren en had ook geen idee wat ze kon doen voor ons. Dat luisterende oor was al voldoende voor ons op dat moment. 


De fotograag van stichting still  kwam de volgende dag langs om foto’s te maken, dit is voor ons nu zo’n waardevolle herrinnering dat we het iedereen aanraden om hier gebruik van te maken.


De uitvaaronderneemster kwam ook langs, wat een lieve vrouw zo meedenkend met ons. De uitvaart datum vastgelegd. Een hele week mogen we ons kleine meisje thuis bij ons hebben, dat was zo’n fijn idee toch echt een hele week dat we haar mogen knuffelen en verzorgen.

Snap
3 weken geleden

❤️⭐️