Snap
  • #kidsonnderde3
  • #3kinderen
  • compleet

Ons leven met 3 kinderen

Hoe gaat het nu?


Jolie is inmiddels ruim 3 maanden oud en hoewel sommige mensen nog steeds haar naam niet kunnen uitspreken zijn wij al lang en breed aan haar gewend. Ze is niet meer weg te denken uit ons leven en hoort er zo bij.

Op het begin moesten we allemaal onze draai vinden. Gwen lag er even af, vertoonde wat vreemd gedrag en was niet helemaal zichzelf. Na een week of 3 keerde het tij weer. Cas wist vooral niet wat hij moest met een baby. Jolie heeft regelmatig een klap van hem gehad. Niet eens bewust, hij wist gewoon niet wat hij ermee moest. Inmiddels wel. Hij is oprecht blij als hij Jolie smorgens ziet als hij wakker wordt of als hij een dag naar de opvang is geweest. Een grote glimlach verschijnt en op zijn manier zegt hij Jolie (hoor: ie ie ie) Een kusje en een dikke knuffel volgen. Jolie is ook de enige in huis die wordt overspoeld met kusjes en knuffels van Cas. Heeeeel soms krijgen wij er 1 maar deze zijn erg schaats.

Jolie doet het super goed. Op dit moment zijn we in Curaçao en ik was erg benieuwd hoe dit zou gaan. Ons kleine meisje doet het zo goed. Lachen, veel lachen en slapen. Uuuuuren slapen. Wat een heerlijk kind.

Ja het is soms aanpoten en druk met 3 kleine kinderen. Pittig of zwaar zijn woorden die ik niet wil gebruiken. We slaan ons er soms doorheen en vaak zijn we blij als het 7 uur is en ze alle 3 plat liggen en wij tijd voor elkaar hebben. Gelukkig zijn we echt een top team. Peter is echt gelijkwaardig aan mij qua taken rondom de kinderen. We doen ze samen in bad, brengen ze samen naar bed en hij ontziet mij regelmatig door Gwen en Cas even mee te nemen naar monkeytown. Want die hormonen zijn er helaas nog steeds. 12 januari wordt een groot deel, de spiraal, verwijderd. Ik bid op m’n blote knieën dat dit gaat helpen en dat ik me weer meer mezelf ga voelen.

3 kinderen. Wie had dat ooit gedacht? Ik moet mezelf regelmatig knijpen, het is nog steeds onwerkelijk. We zijn zo gezegend en zo, zo dankbaar. 3 goede zwangerschappen, 3 mooie natuurlijke bevallingen en 3 gezonde kinderen. Ouders die loei veel van elkaar houden. Wat willen we nog meer? 


Wil jij mom influencer worden bij Mamaplaats? Maak hier je account aan! ❤️

Hannah.xxo's avatar
1 jaar geleden

Je boft maar! Klinkt al een lief gezinnetje zo samen :)

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Ikdoeookmaarwat?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.