Snap
  • Baby
  • Kind
  • Mama
  • Zwanger
  • Babyspullen

Online boodschappen doen, een wereld die open gaat!

Ik had het nog nooit geprobeerd, online boodschappen doen. Tot ik een mailtje voorbij zag komen, ik probeerde het en het is zo fijn!

Iedereen kent het wel, als je een kleine hebt moet je niet alleen vaak, maar ook veel boodschappen doen. Mijn man is de hele week werken en ik ben wat meer thuis dan hij. De boodschappen komen dus grotendeels op mij neer. Steeds ga ik met onze kleine man naar de supermarkt om boodschappen te doen, maar dat is niet altijd even makkelijk. Je neemt een winkelkarretje, zet de kleine erin en loopt je boodschappenlijstje af. Laatst moest ik echt veel boodschappen hebben, pampers, potjes, drinken, melk voor de kleine, groenten & fruit, diepvriesproducten en nog wel meer dan dat. Het paste niet eens allemaal in mijn winkelkar! Ik ben toen zelfs 2 keer moeten lopen. En dan nog te bedenken dat ik geluk had dat ik de auto had. Kan dat nou niet anders? Ja, dat kan!

Ik kreeg laatst een mailtje waar een aanbieding van Albert Heijn in stond, hierin werd online boodschappen in gepromoot. Ik had hier nog nooit over nagedacht, maar heb toen eens verder geklikt en gekeken hoe het allemaal werkte. De site (en app die ik inmiddels heb geïnstalleerd) zijn heel gebruiksvriendelijk. Ik heb toen een boodschappenlijstje gemaakt van producten die ik wekelijks nodig heb en aangevuld met producten die ik op dat moment nodig had. Het fijne is dat de producten die in de bonus zijn goed worden aangegeven, en zo kun je dus best goedkoop uit zijn, en de beste deals kopen :)! Ik heb toen een dag en een tijdstip uitgezocht om mijn boodschappen te laten bezorgen.

Toen de bezorger voor de deur stond vroeg hij of hij de boodschappen in de keuken moest zetten, ja graag zelfs! De boodschappen worden dus letterlijk tot in de keuken gebracht.

Dus voor alle mama's die ook wekelijks met boodschappen sjouwen: online boodschappen doen is echt dé uitvinding voor ons!

Heb jij ook wel eens online boodschappen gedaan? Laat het mij weten in een reactie.

9 jaar geleden

Betaal je veel voor het thuisbezorgen? Want als je elke keer 10 euro ofzo moet bijbetalen, vind ik het alsnog wel de moeite waard om naar de winkel te gaan. Aan de andere kant moet ik sowieso niet zeuren, mijn kinderen zitten al op school, dus ik kan alleen naar de winkel :) Heerlijk!

9 jaar geleden

Wij hebben inderdaad ook weleens online de boodschappen gedaan. Wat een luxe...ideaal!