Snap
  • Baby
  • onderzoeken
  • blaas

Onderzoeken, onderzoeken, onderzoeken

Morgen is de grote dag!

Nou ja, eigenlijk was die vorige week woensdag maar die kon helaas niet doorgaan omdat Sev dat weekend weer hele hoge koorts kreeg en er weer een bacterie zat in zijn blaas. De koorts zakte niet snel genoeg en hij werd ook niet echt beter dus werd het verplaatst naar een week later.

Ze gaan Sev morgen katheteriseren om met contrastvloeistof te kijken of ze iets kunnen vinden en ze gaan een buik echo maken. Ze hebben al bloed afgenomen om zijn nierfunctie te checken.

Ik ben heel erg zenuwachtig. Tom mag natuurlijk wéér niet mee. Hij mag wel beneden wachten op ons de hele dag maar hij mag niet bij ons. Hij is altijd mijn rots in zulke dingen dus dit wordt wel even dubbel zwaar. Vooral als ik Sev dan zo hoor huilen, zo een vreselijks pijn huil, dat je wil roepen; steek maar 44 katheters in mij maar stop bij hem!!

Ik weet dat ik nu een beetje van de hak op de tak ga, maar de rest volgt snel, beloofd!!

Mocht je vragen hebben, bericht me vooral.

You are doing amazing