Snap
  • Baby

omrollen....leuk, of toch eigenlijk niet zo ?

Een heel ontevreden dochter die op haar buik rolt en dat eigenlijk helemaal niet leuk vind ;-)

Vorige week rolde ze voor het eerst van haar rug op haar buikje. Leuk....denk je dan als moeder en ook als grote juichende zussen erom heen. Niets blijkt minder waar ! Vanaf dit moment is het uit met het rustig spelen en kijken in de box. Zodra ik haar in de box leg....op haar rug....rolt ze in no time op haar buikje, graait naar haar speelgoed en zet het vervolgens binnen 5 minuten op een brullen. Een van ons rolt haar voorzichtig weer terug waarna hetzelfde spelletje opnieuw begint. Waarschijnlijk gaat ze het snel leren....van haar buik op haar rug....(ze heeft het rond de 3 maanden regelmatig gedaan, maar daarna niet meer) Voor nu is het vooral een kwestie van geduld hebben  en haar stimuleren om zelf terug te rollen, hopelijk lukt het snel !

9 jaar geleden

ik wist het achteraf eigenlijk nog wel van de andere meiden, die deden dit ook volgens mij....maar toch is je geheugen blijkbaar erg selectief met dit soort dingen opslaan ;-)

9 jaar geleden

Tim vindt het meestal leuk maar soms ook totaal niet, vooral niet als hij omgerold is als je even niet naar hem kijkt en zn armpje niet lekker zit.. Dan begint hij keihard te brullen inderdaad!

9 jaar geleden

Heel herkenbaar :)

9 jaar geleden

Haha wat grappig! Volgens mij vinden de meeste kindjes dat juist geweldig als ze eindelijk kunnen draaien!