Snap

Om te beginnen

Hallo! Ik ben Kayleigh en moeder van 2 leuke, drukke en pittige dames. Jayliah van 3 en Aliyah van 1. Ik heb mijn handen vol aan ze maar naast achter hen aan te rennen sport ik 2x per week en dans ik elke zondag samen met mijn man Reggie waar ik al 11 jaar mee samen ben. Op donderdag en vrijdag werk ik op een kinderopvang.

In 2016 heb ik een buitenbaarmoedelijke zwangerschap gehad en in 2017 is Jayliah geboren met 27 weken en 570 gram. Ik ben toen voor familie gaan bloggen en als snel groeide dit uit maar wat groters en werd het echt mijn uitlaat klep.

Nu 3 jaar later blog ik nog steeds!

Ik zal hier gaan bloggen over alles... van de eerste zwangerschap tot (hopelijk niet) de laatste zwangerschap en opvoeding. 

Ik hoop dat jullie veel hebben aan mijn blogs. Veel lees plezier!