Snap
  • Baby

Oke, is dit slim? We hebben ja gezegd

Vakantie met de schoonfamilie - 3 weken lang... We hoefden alleen nog maar ''JA'' te zeggen, zo bracht mijn schoonmoeder het...

De hele reis (naar Bali) stond onder optie. Kennelijk waren mijn schoonouders al een tijdje aan het voorbereiden. 

Klinkt heel ondankbaar maar ik heb echt zo erg getwijfeld. Is best een hele periode zo dicht op elkaar. Bijna al onze vakantiedagen gaan hiernaartoe en ik wil de goede band met mijn schoonouders ook goed houden.

Na wikken en wegen hebben we besloten om het te doen, met vol enthousiasme gaan we het wagen. Mijn schoonfamilie was door het dolle heen, nu alleen ikzelf nog... 

Heb het niet uitgesproken, maar het zit me nog steeds niet echt lekker.  

7 jaar geleden

Ooooh jeetje ik snap je helemaal! Wij zijn een weekje met schoonfamilie weg geweest en dat vond ik echt meeeer dan genoeg. Mocht het nog een keer voorkomen ga ik zelfs niet langer dan een weekend hoor. Allemaal lieve mensen maar nee ik ga liever met mn eigen gezinnetje of vrienden. Ik hoop dat jullie een leuke vakantie hebben saampjes :) have fun!

7 jaar geleden

Ik doe het nooit meer. Wat een drama.

7 jaar geleden

Ik ga al jaren met mijn schoonouders op vakantie. Het gaat altijd goed! Heb wel van te voren afgesproken dat ieder zijn eigen dingen doen en soms samen. De kids onze verantwoordelijkheid. Dit gaat prima zo! Heel veel plezier want wat een gave reis heb je voor de boeg!

7 jaar geleden

Hier helaas geen goede ervaring???? Ik zeg nooit meer!! Na 2 dagen heimwee en huilend mijn eigen moeder opgebeld die op dat moment zelf in Tunesië zat. Alles moest samen en alles zoals zij dat wilden. Heb me er uiteindelijk bij neergelegd en toch nog een aantal vrij leuke dagen gehad. Maar zal het nooit weer doen. Hoop dat je een topvakantie gaat hebben! En spreek je wensen uit wat je graag wel of niet wil dit voorkomt een hoop frustratie na elkaar toe.