Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Nu online bij IKenIK, de nieuwe Koeka wintercollectie

Zo knuffelig, zacht en warm. Zulke prachtige kleuren en wat jammer......dat ze de nieuwe wintercollectie van Koeka niet voor grote mensen hebben!

Nu bij IKenIK.nl online, de wintercollectie 2011 van Koeka. Voor op de fiets met zijn of haar toetje in de wind wilt u dat uw kleintje er warmpjes bij zit. Of, nog voordat het echt winter is, zo'n heerlijke poncho voor de kleine dame of een bodywarmer voor uw mannetje.

We waren als IKenIK erg blij toen de collectie binnen kwam en hebben natuurlijk direct voor eigen kinderen iets moois aangeschaft. Het zijn echt plaatjes; Julia met haar cerise mutsje en Sara en Liz in nieuwe zachte poncho. Daan is voorzien van een "berenjas" zoals hij 'm zelf noemt. Het knuffelgehalte van de nieuwe Koeka wintercollectie is ook wel echt hoog.

Natuurlijk is de kwaliteit zoals we gewend zijn van Koeka weer van hoog niveau, mooi afgewerkt en in prachtige kleuren. Kom dus snel de wintercollectie bekijken bij IKenIK.nl want er zijn u nu al heel wat mensen voorgegaan. Voor de wintercollectie geldt op=op! Dus graag tot ziens in onze online baby en kinderwinkel.

12 jaar geleden

De Koeka Teddy Jack in het grijs is leuk voor in de winter