Snap

Onder de loep, nogsteeds..

Waarom? Ja, waarom bekijken ze haar nog steeds met een loep? Door Sandra..

Gister hadden we met Suzannah de laatste afspraak voor haar gehoor. Dit werd getest  naar aanleiding van haar hersenvliesontsteking om er zeker van de te zijn dat ze geen gehoor beschadiging had opgelopen.

Ze is met vlag en wimpel geslaagd!

Helemaal super natuurlijk en we zijn toch wel een beetje op gelucht. We gingen er wel met een heel goed gevoel naar toe en we hadden deze uitslag zeker verwacht maar er is dan altijd een stemmetje in mijn hoofd die zegt: "zal je net zien..."

Nu kregen we direct bij binnen komst de vraag: "En? Praat ze al?" waarop wij in koor antwoordde: "Nee"

Dit blijkt toch een punt van aandacht te zijn terwijl wij ons totaal geen zorgen maken. De een is namelijk snel en de andere wat langzaam. Vijf maanden geleden vertelde ze ons ook dat ze nooit zou kunnen lopen of misschien een steun in haar been nodig zou hebben......dit bleek ook niet waar te zijn! Dan zal ze zeker wel gaan praten hoor.

nog steeds onder de loep

Waarom? Ja, waarom bekijken ze haar nog steeds met een loep? Ja ze is heel ziek geweest en ja ze heeft een ontwikkelingsachterstand en ja er kan nog heel veel mis zijn met haar.........SO? Dit kan ook met een kindje die niks gehad heeft, waarvan je denkt dat het 100% gezond is en in een keer zo veranderd.

Ik word daar werkelijk niet goed van......zo dat is er uit! En nu op naar leukere dingen in het leven.....

Oja: haar eerste woordje is: Hammmm (als ze een hap neemt) en het 2de: DIE (met een wijzende vinder erbij)

Ik zeg: GA ZO DOOR!.................hahahaha

10 jaar geleden

Whoehoe!! Suzannah zei net Mama :D 1keer is voor mij voldoende :D

10 jaar geleden

Hey sandra, ik mis een update blog van je :) lees je blogs altijd met veel plezier/interesse. Hoe gaat het met je meiden en zijn ze al op tv geweest? ben nu toch wel benieuwd naar het spotje

10 jaar geleden

Hoi Nahsuusje, bedankt voor je lieve woorden. En we blijven ook positief.....en mensen die niet praten komen ook een heel eind hoor ;-) Ze gaat gewoon ook heerlijk haar eigen gang, weet zij veel dat ze al had moeten praten ;-) Komt wel goed en anders zien we het dan wel weer :D

10 jaar geleden

allereerst even een kleine lach voor de DIEDIEDIE zo herkenbaar, dat onze kleine meid ook! Wat een heftige tijd hebben jullie meegemaakt. belangrijkste is denk ik om je eigen gevoel te vertrouwen en idd wat je zegt elk kind ontwikkelt zich op eigen manier. Dan is ze maar wat later met bepaalde dingen ten opzichte van anderen: so what...ze leeft tenminste en is gezond dat is allerbelangrijkst. Hersenvliesontsteking kan nml ergere dingen veroorzaken. Positief blijven en jullie dametje gaat gewoon door op haar eigen tempo. Heerlijk van genieten.