Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Nog even genieten van de sneeuw en het ijs.....

Vanochtend was het nog -14 graden celsius. Dat was om 08.15 uur! Op school aangekomen, klapte de wind om de hoek van de school. Goedemorgen! Als we nog niet wakker waren dan werden we het wel! En toch was het wel heerlijk en gezond vriesweer. Je ruikt het ook echt! Zo fris. En dan die strakblauwe lucht erbij en uiteraard het opkomende zonnetje. Puur genieten ondanks de kou.

Als je af moet gaan op de weerberichten dan is de kans groot dat vanaf het weekeinde de dooi in kan zetten. Dan nog maar snel genieten van dit mooie winterweer. En vanavond ook nog kans op een vers vlokje sneeuw!

Leuk, kunnen we woensdagmiddag nog lekker sleetje rijden en natuurlijk nog de rest van de week. Pakken die kans!

Heb je nog geen sleetje of ben je aan vervanging toe van het oude sleetje? Bij Speelgoedvallei.nl heb je keuze uit 4 modellen sleetjes in diverse kleuren voor peuter en kleuter. Kijk snel en bestel op www.speelgoedvallei.nl

De sleetjes vindt je in de categorieën babyspeelgoed, peuterspeelgoed en kleuterspeelgoed maar je kunt natuurlijk ook gewoon slee in het zoekvenster tikken. Dan krijg je meteen alle sleetjes te zien!

De sleetjes zijn nog ruimschoots op voorraad maar het gaat snel!

Geniet nog van de winter en ga lekker sleetje rijden. De slee is ook ideaal mee te nemen op het ijs als je gaat schaatsen natuurlijk. Zo kan de kleine ook genieten van de sneeuw- en ijspret!

Slee Snow flipper de luxe voor een kind vanaf 2 jaar!

Voor 15.00 uur besteld en betaald? Volgende dag heb je het sleetje al in huis. Trouwens, bij Speelgoedvallei.nl betaal je slechts € 3,95 voor een pakketzending!

12 jaar geleden

Het ziet er prachtig uit buiten en 's avonds gezellig warm bij de kachel! Heerlijk dit weer. Natuurlijk wel voor even want de zomer kan voor mij nooit te vroeg beginnen.