Snap
  • Baby
  • Kind
  • Zwanger
  • Vakantie dagje weg
  • kinderkleding
  • babykleding
  • producten
  • mode
  • kids
  • negenmaandenbeurs
  • voor
  • nieuwste

Negenmaandenbeurs voorbereiding + WIN 2 TOEGANGSKAARTEN!

Beurs Preping

Oh my… Over exact 4 weken gaan we beginnen met het opbouwen van de stand. Yikes! Van 21 t/m 25 Februari vind namelijk de negenmaandenbeurs 2018 plaats. En KMDB is erbij!

Nog steeds een beetje bizar en onwerkelijk als ik eraan denk. De negen maanden beurs voelt zo GROOT en PRO en daar sta ik straks ook tussen. Yikes! En hoe dichterbij het komt, hoe zenuwachtiger ik word. Vergeet ik niks? Heb ik alles geregeld wat ik moest doen? Heb ik genoeg voorraad? Genoeg helpende handjes? Whaaaa… Zoveel details waar je aan moet denken.

Gelukkig hebben we afgelopen November al een keer kunnen ‘proef draaien’ op de We Are Pregnant Beurs in Utrecht. Dit was een driedaagse beurs waar zo’n 5000 bezoekers op af kwamen.

Super tof event gehad! Leuke mensen leren kennen. En KMDB werd zo goed ontvangen! Echt een paar dikke veren in de reet gekregen ;) haha

De negenmaandenbeurs is 5 dagen (waarvan 2 met een ‘koopavond’) en verwachte opkomst 57.000 bezoekers. Sorry, wat zei je? Ik verstond het niet. – 57.000 BEZOEKERS!!

Dus wellicht snap je m’n struggles. En als ik dan heel eerlijk ga zijn… Plannen is niet mijn sterkste kant. Ik doe het wel... Omdat het moet. Soms heb ik nog de illusie dat ik KMDB en alle werkzaamheden zo goed ken, dat ik dat allemaal wel zo uit m’n blote koppie kan doen. Niet dus.

Voor deze beurs heb ik alles dan ook tot in de puntjes uitgewerkt (schouderklopje voor mezelf). Van standbouw tot hangers tot prijskaartjes tot voorraad tot tasjes tot flyers tot kassa tot bestelformulieren tot bezetting tot reclame. Zal ik nog even doorgaan of snap je ‘m? Aankomende 4 weken wordt het in ieder geval nog even keihard door bikkelen om straks te SHINEN als een malle op de beurs! Want dat gaan we sowieso doen. 

Maar ok. Genoeg slappe praat. Jij wilt natuurlijk graag 2 toegangskaarten winnen ;)

Maak kans op 2 toegangskaarten voor de negenmaandenbeurs 2018!!

Wat moet je doen? Het is eigenlijk heel simpel. Ik vind het leuk om te schrijven, maar nog leuker als het ook gelezen wordt. Dus zorg dat je KMDB ook volgt op Mamaplaats om geen enkele post te missen. Onder de volgers zal ik volgende week vrijdag (2 feb) een winnaar kiezen die 2 toegangskaarten opgestuurd krijgt!

Wie zie ik op de negenmaandenbeurs? En laat het in de reacties even weten als jij graag die kaarten wilt winnen!

Groetjes Prissi 

www.kmdb-clothing.com

6 jaar geleden

Ik wil héél graag winnen om een hele dag te genieten

6 jaar geleden

Ik doe heel graag mee, ben zwanger van ons eerst kindje, dit lijkt me heel leuk en zal ons ook ideeën geven! ?

6 jaar geleden

Ik weet pas net dat ik zwanger ben, dus kan ik alle info en inspiratie goed gebruiken!

6 jaar geleden

Zou een leuk uitje zijn samen met mijn man (al moet ik hem waarschijnlijk tegenhouden om veel leuke dingen te kopen ?)