Snap
  • Baby
  • baby
  • essentieleolie
  • natuurzuiver

Natuurzuivere producten voor mijn dochter

Geen synthetische troep meer, vrolijke baby

In 2019 ben ik met 33+5 weken plotseling bevallen! Ook al had ik mijn hele huis al volstaan met de bekende witte neutrale verzorgingsproducten, vertelde mijn moeder instinct mij iets anders. Ik ben opzoek gegaan naar producten waar geen synthetische stoffen in verwerkt zitten. Want dat wilde ik absoluut niet voor mijn meisje!

Ik kwam al snel in aanraking met natuurzuivere producten en essentiële oliën! Ingrediënten die 100% vanuit de natuur komen en waar geen synthetische en andere chemische troep in zit! Dat trok gelijk mijn aandacht! Ik heb me hier verder in verdiept en ben bij de wellness academie de cursus aromatherapie (essentiële oliën) gaan volgen.

Toen Aysa een paar weken oud was begon alle ellende.. krampjes, slaapproblemen, reflux, prikkels, later de tandjes en noem het allemaal maar op! In die periode ben ik er achter gekomen dat ik Aysa met ieder kwaaltje op een natuurlijke manier kon helpen! Uit eigen ervaring en de kennis die ik heb opgedaan, kan ik zeggen dat ik de hulpmiddel van natuurzuivere essentiële oliën iedere moeder gun! Ik weet namelijk wat voor een zoektocht het kan zijn! 

Mijn kind werd hierdoor rustiger, sliep beter, krampjes trokken weg en huilde niet meer! Een vrolijke baby! Ik ben zo blij dat ik moeders mijn ervaringen en kennis kan laten lezen! Geloof me.. natuurzuivere producten is het beste voor je kind!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Beautiful Life?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.