Snap
  • Baby
  • overlijden
  • broertje
  • rouwen
  • babysterfte
  • #gemis

Na het plotselinge overlijden van jou broertje, ben jij onze kleine grote rots in de branding geworden....

Onze kleine grote rots.....

Jij bent de reden waarom papa en mama elke dag uit bed komen en wat van de dag proberen te maken. Jij bent de gene die ons door onze tranen heen een glimlach op ons gezicht weet te bezorgen. Jij geeft ons de kracht om door te gaan en dat we soms zelfs al een beetje aan de toekomst kunnen denken.

Wij proberen jou zo min mogelijk met ons verdriet te belasten maar soms betrap je ons, zoals vanochtend. Je liep de woonkamer in en je trof mij huilend op de bank aan. Je bedacht je geen seconde en klom bij mij op de bank en drukte jezelf helemaal tegen mij aan. Met je handje ging je over mijn wangen en veegde je mijn tranen weg “stttt sttt stil maar mama, stil maar mama”. Mijn lieve kleine man, dit was precies wat mama even nodig had en ik liet me even bij jou gaan. Veilig in jou armen. Vervolgens drukte je jou (vieze natte) speentje bij mij in mijn mond en hiermee toverde je bij mij een glimlach op mijn gezicht. Wat ben je toch een schat, dat je zelfs jou heilige speentje met mij wil delen🙏🥰

Hoe klein en onwetend je ook bent. Jij bent onze rots in de branding. Met jou aan onze zijde komen we er wel!💙💪

Je bent welkom op mijn instagram om ons te volgen in onze zoektocht door het rouwproces.

https://www.instagram.com/lisette_liefting

Broertjes voor altijd 💙

1 jaar geleden

Dat filmpje 😭 om voor altijd te koesteren🦋💙💫 zo lief

3 jaar geleden

Wat gruwelijk heftig. Eigenlijk geen woorden, maar wilde laten weten dat het me heel erg raakt en ik vanavond aan je denk.

3 jaar geleden

Kippenvel, kinderen zijn zo puur ♥️

3 jaar geleden

Jeetje wat heftig, lees dit gewoon met tranen. Heel veel sterkte om dit een plekje te geven❤️