Snap
  • Baby
  • drukte
  • fysio
  • test
  • CP

Na een zware dag lekker ontspannen

Onze dag begon vrij rustig, ja de test kwam er aan en ik sliep pas om half 3. Maar het zag er goed uit. Odin had een dutje gedaan voordat de taxi er was, we waren er helemaal klaar voor. Totdat we in de taxi zaten, odin was eerst aan het lachen en gillen. En toen had die buikpijn, tenminste dat dachten we. 

Na een afschuwelijke rit van 50 min, met 2 stops, veel gehuil en gekrijs. Kwamen we dan eindelijk bij de fysio aan, de moed zakte me al in de schoenen. Wat een ramp vandaag. Bij de test waa die in het begin aan het lachen, geen spoor van buikpijn. Zou die het dan toch volhouden en goed doen, wederom een nee. 

Telkens moesten we een pauze inlasten. De fysio tilde hem dan op en begon dingen op de lijst aan te kruisen, dit vond odin zeer interessant. Hij was hierbij erg mee werkend, hij moest natuurlijk wel kijken of het juiste aan gekruist werd. Hij deed het voor zijn slechte dag nog aardig goed. 

Ik ben waarschijnlijk de enige die denkt dat die het misschien slecht gedaan heeft. Op weg naar huis hadden we de zelfde taxichauffeur (ik had erg veel medelijden met hem) weer in het begin lachen, en weer was het huilen geblazen. Gelukkig kon ik hem deze keer kalmeren met wat liedjes en viel die in slaap. 

Later op de avond zijn we naar een binnen speelplaats geweest, hier was een bijeenkomst van ouders met kinderen met cp. Alle kinderen waren lekker aan het spelen, odins fysio was ook aanwezig (hij heeft zelf een bonusdochter met cp). Ook mochten we kennis maken met een ander stel die een baby van 10 maand hebben met cp. Ik ben nu toch blij dat ik ben gegaan, al zag ik er heel erg tegen op. 

Nu zitten we in de auto onderwg naar huis, odin ligt heerlijk te slapen. Voor hem was het ook erg veel vandaag. Morgen moeten we weer naar de fysio (met de taxi.. 😅) dan krijgen we de uitslag van de test. Hopen dat alles mee valt 😊