Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Multifunctionele kinderwagen: de NUNA IVVI

NUNA IVVI dream cape™

Nuna’s IVVI kan in vier verschillende standen worden gezet zodat hij gebruikt kan worden bij de eerste wandeltocht tot dat ze zelf kunnen lopen. De reiswieg biedt een comfortabel dromenland voor pasgeborenen met zachte kussens en een cocon-achtige vorm dankzij het dream cape™. Deze hecht makkelijk met de verborgen magneten en het verbergt zo netjes de plooien achter de luifel wanneer hij niet gebruikt wordt. Onderweg kunnen er dutjes gedaan worden dankzij de zitting die precies 180° plat kan. Er zijn daarnaast nog vijf standen waarin de zitting kan worden gezet.

Vouwopties, opbergen en materialen

Verder heeft de IVVI niet één maar twee vouwopties, namelijk met het zitje op- of van het frame. Daarnaast is er ook een stoeltje met een geïntegreerde draaggreep waardoor de kinderwagen ook als bagage meegenomen kan worden. De IVVI is geschikt om overal mee naar toe te gaan. Zelfs het reiswiegje is slim door middel van de eerste verwijderbare 'geheime' opslag, zodat de ouders makkelijk spullen veilig kunnen opbergen. De IVVI is gemaakt met de gecertificeerde Oeko-Tex® stof. Deze is bewezen geschikt voor kinderen. Daarnaast heeft hij ook een ultra stevige aluminium frame en lucht loze rubberbanden. Meer informatie? Klik hier!

 

 

NUNA IVVI wint 'Red Dot Award: product design 2014'

Nuna overtuigde het 40 leden tellende expertpanel bij de Red Dot Award: Product Design 2014 dankzij de hoge designkwaliteit van de IVVI. Bij de competitie hebben de internationale experts 4.815 deelnemers uit 53 landen beoordeeld. Alleen de ontwerpen die de jury hebben overtuigd met kwaliteit en innovatieve kracht wonnen een award. De IVVI van Nuna was bij de uitreikingen erg succesvol en ontving verdiend de felbegeerde Red Dot kwaliteitszegel.