Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

minima gezinnen

Ik heb een stichting die zich inzet voor de kinderen van minder bedeelde gezinnen.

Het komt in Nederland helaas steeds vaker voor dat gezinnen in de financiële problemen zitten. De oorzaak daarvan is divers. Maar het is wel altijd een vervelende situatie, vooral wanneer er ook kinderen in het gezin zitten! Juist voor die kinderen hebben wij stichting happy kids happy family opgericht. We bevinden ons in Eindhoven en Meppel.

Ik ben van de vestiging in Meppel. Daar ga ik dan ook meer over vertellen.

wij verzamelen alles in rondom kinderen van 0 tot 12 jaar. De spullen krijgen wij gratis van gezinnen of bedrijven. Vervolgens zijn wij momenteel 2 dagen per maand open voor de gezinnen in nood. Zij kunnen gratis de spullen ophalen die zij nodig zijn. de gezinnen worden naar ons doorverwezen via maatschappelijkwerk, voedselbank, consultatiebureau, ed.

Naast de vrijwilligers hebben wij binnenkort ook stagiaires. Wij bevinden ons namelijk in de berging van een middelbare school. De leerlingen kunnen dus een maatschappelijke stage gaan doen bij ons. Het helpen sorteren en opruimen van een binnengekomen spullen en kleding.

like ons op facebook om op de hoogte te blijven! www.facebook.com/hkhfmeppel

Voor meer informatie over de vestiging in Eindhoven kun je terecht op de website www.happykidshappyfamily.nl

samen proberen wij de kinderen te helpen! Want het is niet fijn om op deze manier op te vallen tussen de andere kinderen!

10 jaar geleden

Goed initiatief. Mooi werk!

10 jaar geleden

goed initiatief; succes!

10 jaar geleden

heel erg goed, ik heb nog wat spullen die mogelijk interessant voor jullie kunnen zijn echter ik woon in rijen en heb geen auto ter beschikking, ook wil ik er geen extra geld instoppen qua verzendkosten. Als je bereid bent het op te halen in Rijen ben je welkom, stuur me dan vooral een priveberichtje

10 jaar geleden

Supergoed!!!