Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

mijn zoon slim gebaren

Mijn zoon van 3 jaar en ik zijn zeer goedr banden. Ik ben doof moeder en mijn kindje horende. Hij leert veel gebaren en heel goed gebaren.

sinds ik stemloos en niet kon praten.  Mijn man. Andere grote zoon en buiten mensen begrijpen me niet maar alleen mijn zoon heeft me heel goed begreep en tolk.  Ben zeer trots op hem. Jullie wisten dat kleiner kinderen veel slimme dan groter. .

9 jaar geleden

Ja klopt. . We spreken gewoon met liplezen. Ik gebruik geen gebaren. Ik praat gewoon met liplezen. Mijn andere zoon kon wel beetje gebaren maar nog niet alles .. eigenlijk hoeven we niet gebaren gebruiken maar mijn jongste zoon vondy zelf heel leuk zelf tablet youtube gebaren leren etc.. en zijn logopedie ook gebarentaal. Hij kon snel onthouden met gebaren daarom..

9 jaar geleden

Knap om twee talen volledig te beheersen voor zo'n kleintje. Fijn dat je zo goed met hem kunt communiceren. Kan je andere zoon geen gebarentaal? En je man? Het lijkt me wel lastig als jullie allebei een andere taal als moedertaal hebben. Want je kunt gesproken taal wel volgen maar natuurlijk nooit zo goed als gebarentaal. Misschien kan je jongste die twee andere mannen nog wat bijbrengen. Dat zou toch wat zijn!