Snap

Mijn Moederdag

Dit jaar was het al weer mijn 3de Moederdag!

Sinds Megan naar peuterspeelzaal gaat word er iets moois voor mama geknutseld en zo stond er dit jaar een heel leuk ingepakt cadeautje om Mama te wachten. Al sinds woensdag want toen had ze het mee naar huis gekregen.

Verder hoefde ik niks te verwachten want mijn man was in Barcelona voor de formule1.

Word er om 8uur op onze deur geklopt…..ik schok er eigenlijk een beetje van want wie zou er nou zo vroeg langskomen.

Staat er een medewerker van het hotel voor mijn deur met een groot dienblad met allemaal lekkers erop! Had hij gewoon toch geregeld dat ik ontbijt op bed kreeg! Zo attent van mijn man.

Voor Megan zaten er ook allemaal lekkere dingen bij dus we hebben heerlijk met z’n drieën zitten smullen van het ontbijtje. Helaas kon Suzannah alleen maar toekijken naar hoe wij aan het eten waren.

Na het ontbijt hebben we een leuke verrassing voor Oma gemaakt want die kwam vandaag langs. En toen we net klaar waren werd er al weer op de deur geklopt en stonden Opa en Oma voor de deur.

Tijdens de koffie heb ik dan eindelijk mijn Moederdag cadeautje uitgepakt! Er kwam een heel leuk geschilderd sigaren kistje uit met diamanten er op geplakt. In het kistje was een gedichtje voor mama geschreven.

Dit was een hele mooie Moederdag! Zelfs al was mijn man in Barcelona :D  

11 jaar geleden

Dat is inderdaad een leuke verrassing. Ik heb dit jaar voor het eerst mijn moederdag gevierd. Omdat ik op de dag zelf naar een doop moest hadden we moederdag maar op zaterdag gevierd. Ik had van mijn kleine meisje een hele mooie bos bloemen gekregen. En daar was ik al heel erg blij mij. Op de zondag zelf zijn we 's avonds nog een ijsje wezen eten en heerlijk in de bossen gewandeld. Dat was voor mij een mooie afsluiting van de dag.