Snap
  • meisje
  • #1jaar
  • trots
  • liefde
  • Verjaardag
  • Moppie

Mijn meisje 1 jaar

Zo trots!

M’n lieve lieve meisje. Vandaag ben je 1 jaar!

Het eerste jaar was voor ons als ouders niet bepaald een feestje, het was zwaar, emotioneel, een rollercoaster, beladen en stressvol.

Waar jij het liefste meisje bent wat we ons maar konden voorstellen en jij zelf hopelijk later niet veel onthouden heb van alles wat we meegemaakt hebben is dit voor papa en mama een jaar geweest waarin we tien jaar ouder zijn geworden, waarin ons huwelijk meer diepe dalen als echte hoogtepunten heeft ervaren en waarin slaap niet iets is wat op me to do lijstje staat.

Maar jij lief meisje… jij maakt alles de moeite waard! 💖🥰

Je bent zo een gigantische doerak met een eigen wil en maling aan het woordje nee. Je klimt en klautert op alles wat je tegen komt, kopt daardoor regelmatig de plavuizen vloer, smijt je eten tegen de muur als het je niet bevalt, gebruikt je broers als opstapje als je ergens niet bijkomt en zingt maar wat graag liedjes tussen 2 en 5 ‘s nachts.

Zou ik soms strenger voor je moeten zijn? Vast en zeker. Lukt dat ? Nee! Ik ben net een vol gesnotterde zakdoek als het om jou gaat.

Ik praat het goed voor mezelf want ‘ je maakt al zo veel mee’, je heb het al niet makkelijk met al je ziekenhuis bezoeken en elke keer als je dan iets doet waarbij ik harder zou moeten optreden lach je naar me, kwijl je me onder met de lekkerste (snot) kusjes en die armpjes in me nek. Oef die armpjes..

Ik hoop voor jou ( en voor ons) dat er komend jaar een moment komt waarin het ziekenhuis meer naar de achtergrond verdwijnt.

Waarin we de stress , zorgen, slapeloze nachten, onzekerheid en spanende onderzoeken achter ons kunnen laten.

Dat wij een manier vinden om beter om te gaan met alles wat op ons pad komt en hoe we dit stapje voor stapje samen gaan doen.

Maar voor nu, ben ik zo trots op je! Op wie je bent, op hoe je ontwikkelt, op wat je allemaal kan en doet , op hoe jij ons gezin compleet gemaakt heb en vooral op de band tussen jou en je broers. Want als er iets is wat alles overstijgt.. wat alles ( ookal is het maar voor een paar minuten) naar de achtergrond doet laten verdwijnen, is het jullie band. Ze zien je voor wie je bent en zijn zo dol op jou. En jij, jij op hun! Zij kregen eerder kusjes als mama, naar hun lach je het hardst en je zit zo graag bij ze in de buurt.

Ik ben zo dol op jou lief meisje en ik hou zo ongelofelijk veel van je!

Happy first birthday! Let’s make it a day to remember! 🥰🥳

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Lina1989?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.