Snap
  • Baby

Mijn lifehack bij vieze babykleertjes

Jamie kan er wat van: kleding (het liefst witte) vies maken. Spuug, spinazie, stroop, poep... Kom maar door heb het allemaal al gehad!

Helemaal wanhopig liep ik in de supermarkt opzoek naar een wondermiddel. Alle witte rompertjes waren namelijk grauw geworden en een gelige vlek zo boven aan de boort van het kwijlen. 

Erg jammer, want als ze nog passen is weggooien echt zonde van het geld. Maar hem naar de opvang sturen in een 'schoon' rompertje waar je wel nog de poepsporen van de vorige keer op kunt aanwijzen is ook weer zo...

Nou, daar stond ik dan. Wel 100 middeltjes en tabletten en ik had geen idee. Toen kwam er een oud vrouwtje aan lopen en zei: ''Wat een enorme smeerkezen hé die baby's!''

Ja zei ik, ik krijg het allemaal niet meer schoon... Heeft u een goede tip? Nou en of, achteraf gezien was het geen goede tip maar een gouden tip. Ze pakte namelijk een blokje zeep tussen alle neonkleurige verpakkingen uit. Ossengalzeep wel te verstaan. 

Zelf zou ik het nooit hebben gepakt, maar wow wat een wondermiddel. Ben haar eeuwig dankbaar. 

Misschien hebben jullie er ook wat aan? 

6 jaar geleden

Het galzeepje van JEMAKO is helemaal fantastisch! Je koopt er een klein groen padje bij (google maar eens op jemako apeldoorn bijv) en daarmee wrijf je heel zachtjes de vieze vlek in met het zeepje. In de wasmachine en het is weer schoon! Bij kleine vlekjes hoef je je kleding niet eens te wassen, het gaat er echt zo uit! (Handig als je net een vlekje in je goede kleding hebt voor dat je naar een feestje gaat bijv)

6 jaar geleden

K heb er wel 1 voor de witte was ???? Ook van een oud vrouwtje. Bij de witte was moet je gewoon een steradent tablet meewassen. En ja het helpt echt!

6 jaar geleden

Sunlight inderdaad en vanish heeft ook zeepblokken, werkt heel goed

6 jaar geleden

Verzorgingsmiddel van Ha-Ra, echt super product!! Ook beter voor het milieu ;)